Hellstrøms hjemmelagde yoghurtis med jordbær- og mangosalsa

60 min
292 har lagret denne
Hellstrøms hjemmelagde yoghurtis med jordbær- og mangosalsa
Foto: Paul Paiewonsky
292 har lagret denne
6
porsjoner

Salsa

  • 500 g jordbær
  • 1 stk mango
  • 75 g sukker, etter smak
  • sitronsaft

Is

  • 150 g sukker
  • 1.5 dl vann
  • 2 stykker sitron, revet skall og saft
  • 2 plate(r) gelatin
  • 500 g yoghurt
  • 60 g sirup, av typen Golden Syrup
Unngå at skjermen går i dvale

Salsa

  • 500 g jordbær
  • 1 stk mango
  • 75 g sukker, etter smak
  • sitronsaft

Is

  • 150 g sukker
  • 1.5 dl vann
  • 2 stykker sitron, revet skall og saft
  • 2 plate(r) gelatin
  • 500 g yoghurt
  • 60 g sirup, av typen Golden Syrup
Lag salsa. Skjær mango og jordbær i fine terninger og bland med sukker etter smak. Smak til med sitronsaft.
Bløtlegg gelantin til isen.
Kok opp lake på sukker vann og sitronskall og tilsett bløtlagt gelatin.
Avkjøl til romtemperatur, siles og blandes med yoghurt og sirup. Smak til med sitronsaft.
Kjør i iskremmaskin til den er ferdig, eller sett i fryseren og rør med jevne mellomrom til isen har passe konsistens.
Anrett yoghurtisen på salsaen og server.
woman cooking

Bon appetit!

Lag salsa. Skjær mango og jordbær i fine terninger og bland med sukker etter smak. Smak til med sitronsaft.
Bløtlegg gelantin til isen.
Kok opp lake på sukker vann og sitronskall og tilsett bløtlagt gelatin.
Avkjøl til romtemperatur, siles og blandes med yoghurt og sirup. Smak til med sitronsaft.
Kjør i iskremmaskin til den er ferdig, eller sett i fryseren og rør med jevne mellomrom til isen har passe konsistens.
Anrett yoghurtisen på salsaen og server.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?