Hjemmelaget yoghurtis med jordbær og vanilje
Hjemmelaget yoghurtis med jordbær og vanilje er den superenkle og digge yoghurtisen til bakeblogger Kristine Ilstad fra Det søte liv. Denne isen lager du på bare fem minutter!
Det er viktig å bruke gresk yoghurt for at konsistensen skal bli riktig. I tillegg bør du starte med å blende halvparten av de frosne bærene, for å unngå at blenderen eller hurtigmikseren henger seg opp. Ilstad bruker gresk yoghurt med vaniljesmak, men hvis du ikke har det kan du bruke vanlig gresk yoghurt eller matyoghurt og tilsette frø fra en vaniljestang og litt ekstra melis.
Isen smelter ganske fort, så her er det bare å spise den med én gang. Men det blir nok ikke noe problem, så god som denne isen er.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv
Hjemmelaget yoghurtis med jordbær og vanilje er den superenkle og digge yoghurtisen til bakeblogger Kristine Ilstad fra Det søte liv. Denne isen lager du på bare fem minutter!
Det er viktig å bruke gresk yoghurt for at konsistensen skal bli riktig. I tillegg bør du starte med å blende halvparten av de frosne bærene, for å unngå at blenderen eller hurtigmikseren henger seg opp. Ilstad bruker gresk yoghurt med vaniljesmak, men hvis du ikke har det kan du bruke vanlig gresk yoghurt eller matyoghurt og tilsette frø fra en vaniljestang og litt ekstra melis.
Isen smelter ganske fort, så her er det bare å spise den med én gang. Men det blir nok ikke noe problem, så god som denne isen er.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv
Ingredienser
- 350 g yoghurt, gresk med vaniljesmak
- 3 - 4 ss melis
- 500 g jordbær, frosne, evt. annen frossen frukt
Slik gjør du:
- 350 g yoghurt, gresk med vaniljesmak
- 3 - 4 ss melis
- 500 g jordbær, frosne, evt. annen frossen frukt
