Vannmelonis er verdens enkleste og sunneste is! Isen kan dekoreres etter eget ønske, og de blir minst like fristende for små is-spisere som isen du kjøper i butikken. Finn fram pepperkakeformene du pakket bort etter jul, og lag vannmelonis i alle tenkelige fasonger. Pynt med limeyoghurt.
Vannmelonis er verdens enkleste og sunneste is! Isen kan dekoreres etter eget ønske, og de blir minst like fristende for små is-spisere som isen du kjøper i butikken. Finn fram pepperkakeformene du pakket bort etter jul, og lag vannmelonis i alle tenkelige fasonger. Pynt med limeyoghurt.
Finn frem ulike kjeksutstikkere eller del opp fritt med en kniv.
Stikk ut former og sett dem på ispinner. Pinner får du blant annet kjøpt i hobbybutikker.
Sett i frysen i minst 3 timer.
Du kan fint servere ispinnene som de er, men det blir ekstra smakfullt og spennende hvis du dekorerer dem med yoghurt smaksatt med lime. Bland sammen 3 ss gresk yoghurt, 1 ts honning, skall av en ½ lime og 1 ts limejuice.
Fyll yoghurtblandingen i en vanlig plastpose og klipp av et lite hull i hjørnet.
Ta ispinnene ut av frysen og pynt i vei! Her har vi laget en gris og en fugl. Øynene kan du lage av små biter av tørket blåbær, rosiner eller små sjokoladeknapper. Litt ekstra limeskall på toppen av yoghurten gir deilig friskhet.
Du kan sette pinnene inn i fryseren igjen i ca. 15 minutter, slik at pynten stivner litt. La dem ligge 5–10 minutter i romtemperatur før servering så de ikke er helt harde.
Kos deg i solvarmen!
Bon appetit!
Skjær en ca, 1 cm tykk skive av saftig vannmelon.
Finn frem ulike kjeksutstikkere eller del opp fritt med en kniv.
Stikk ut former og sett dem på ispinner. Pinner får du blant annet kjøpt i hobbybutikker.
Sett i frysen i minst 3 timer.
Du kan fint servere ispinnene som de er, men det blir ekstra smakfullt og spennende hvis du dekorerer dem med yoghurt smaksatt med lime. Bland sammen 3 ss gresk yoghurt, 1 ts honning, skall av en ½ lime og 1 ts limejuice.
Fyll yoghurtblandingen i en vanlig plastpose og klipp av et lite hull i hjørnet.
Ta ispinnene ut av frysen og pynt i vei! Her har vi laget en gris og en fugl. Øynene kan du lage av små biter av tørket blåbær, rosiner eller små sjokoladeknapper. Litt ekstra limeskall på toppen av yoghurten gir deilig friskhet.
Du kan sette pinnene inn i fryseren igjen i ca. 15 minutter, slik at pynten stivner litt. La dem ligge 5–10 minutter i romtemperatur før servering så de ikke er helt harde.