Til hovedinnhold

Iskrem med peanøttsmør

1 h
4 varer
522
Iskrem med peanøttsmør

En iskrem i Elvis' ånd. Til isen trenger du en brødform på 1.5 l. Isen trenger minst 6 timers frysing før servering.

Ingredienser

8
porsjoner
  • 7 dl kremfløte
  • 1 boks kondensert melk, Ca. 400 gram søt kondensert melk
  • 6 ss peanøttsmør, grovt peanøttsmør funker best
  • 1.5 ss brunt sukker

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 7 dl kremfløte
  • 1 boks kondensert melk, Ca. 400 gram søt kondensert melk
  • 6 ss peanøttsmør, grovt peanøttsmør funker best
  • 1.5 ss brunt sukker
Bland 2 dl fløte med peanøttsmør og sukker i en kasserolle.
Varm opp blandingen under omrøring til en glatt og tykk krem.
Trekk kasserollen til side og avkjøl peanøttkremen til romtemperatur.
Visp 5 dl fløte og den søte kondenserte melken til tykk og myk krem.
Hell fløtekremen og peanøttkremen vekselvis i formen (lag tykke striper av peanøttkremen).
Bruk en smal kniv eller lignende og lag noen «svinger» gjennom lagene.
Frys isen i minst 6 timer før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Bland 2 dl fløte med peanøttsmør og sukker i en kasserolle.
Varm opp blandingen under omrøring til en glatt og tykk krem.
Trekk kasserollen til side og avkjøl peanøttkremen til romtemperatur.
Visp 5 dl fløte og den søte kondenserte melken til tykk og myk krem.
Hell fløtekremen og peanøttkremen vekselvis i formen (lag tykke striper av peanøttkremen).
Bruk en smal kniv eller lignende og lag noen «svinger» gjennom lagene.
Frys isen i minst 6 timer før servering.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?