Iskrem med peanøttsmør
1 h
En iskrem i Elvis' ånd. Til isen trenger du en brødform på 1.5 l. Isen trenger minst 6 timers frysing før servering.
Lagret av 522 brukere
En iskrem i Elvis' ånd. Til isen trenger du en brødform på 1.5 l. Isen trenger minst 6 timers frysing før servering.
Lagret av 522 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 7 dl kremfløte
- 1 boks kondensert melk, Ca. 400 gram søt kondensert melk
- 6 ss peanøttsmør, grovt peanøttsmør funker best
- 1.5 ss brunt sukker
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 7 dl kremfløte
- 1 boks kondensert melk, Ca. 400 gram søt kondensert melk
- 6 ss peanøttsmør, grovt peanøttsmør funker best
- 1.5 ss brunt sukker
Bland 2 dl fløte med peanøttsmør og sukker i en kasserolle.
Varm opp blandingen under omrøring til en glatt og tykk krem.
Trekk kasserollen til side og avkjøl peanøttkremen til romtemperatur.
Visp 5 dl fløte og den søte kondenserte melken til tykk og myk krem.
Hell fløtekremen og peanøttkremen vekselvis i formen (lag tykke striper av peanøttkremen).
Bruk en smal kniv eller lignende og lag noen «svinger» gjennom lagene.
Frys isen i minst 6 timer før servering.

Bon appetit!
Bland 2 dl fløte med peanøttsmør og sukker i en kasserolle.
Varm opp blandingen under omrøring til en glatt og tykk krem.
Trekk kasserollen til side og avkjøl peanøttkremen til romtemperatur.
Visp 5 dl fløte og den søte kondenserte melken til tykk og myk krem.
Hell fløtekremen og peanøttkremen vekselvis i formen (lag tykke striper av peanøttkremen).
Bruk en smal kniv eller lignende og lag noen «svinger» gjennom lagene.
Frys isen i minst 6 timer før servering.