Ispinne med yoghurt, bringebær og kokos
1 h
Ispinne med yoghurt, bringebær og kokos er sunne og friske ispinner. Oppskriften gir åtte pinner, så du trenger samme antall pinner til isen!
Lagret av 504 brukere
Ispinne med yoghurt, bringebær og kokos er sunne og friske ispinner. Oppskriften gir åtte pinner, så du trenger samme antall pinner til isen!
Lagret av 504 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 2.5 dl bringebær
- 0.5 dl limesaft
- 2 ss sukker, smakes til
- 4 dl yogurt, gresk yogurt
- 2 dl kokoskrem
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 2.5 dl bringebær
- 0.5 dl limesaft
- 2 ss sukker, smakes til
- 4 dl yogurt, gresk yogurt
- 2 dl kokoskrem
Rør sammen bringebær, limesaft og sukker. La bærene stå og marinere i 15 minutter.
Visp sammen yoghurt og kokoskrem.
Vend forsiktig inn bærene og fyll blandingen over i former.
Stikk inn en ispinne og frys isene.

Bon appetit!
Rør sammen bringebær, limesaft og sukker. La bærene stå og marinere i 15 minutter.
Visp sammen yoghurt og kokoskrem.
Vend forsiktig inn bærene og fyll blandingen over i former.
Stikk inn en ispinne og frys isene.