Nice cream er en sunnere iskrem som opprinnelig ble laget med frosne bananer som et vegansk is-alternativ.
Denne oppskriften på nice cream har en tropisk smak laget med banan og mango. Isen er superenkel å lage og tar utgangspunkt i frossen frukt sammen med gresk yoghurt som blandes i foodprocessor eller blender.
Vil du lage denne vegansk kan du droppe yoghurten og heller tilsette litt og litt plantemelk til du får ønsket konsistens.
Tips: Isen er ganske myk (omtrent som softis) når du tar den rett fra foodprocessoren. Hvis du ønsker fastere iskrem som du kan lage kuler av, må du sette isen i en plastbeholder og fryse ned i et par timer før servering.
Ha alle ingrediensene med unntak av pasjonsfrukten i en foodprocessor.
Kjør foodprocessoren på full styrke. Du vil først se at bananene og mangobitene deles opp og blir grovkornete biter.
Stopp opp foodprocessoren innimellom og skrap ned bitene som legger seg i kantene. Etter hvert vil du se at blandingen forvandler seg til en kremete iskrem.
Ha iskremen i skåler, pynt med pasjonsfrukt og server umiddelbart.
Bon appetit!
Ha alle ingrediensene med unntak av pasjonsfrukten i en foodprocessor.
Kjør foodprocessoren på full styrke. Du vil først se at bananene og mangobitene deles opp og blir grovkornete biter.
Stopp opp foodprocessoren innimellom og skrap ned bitene som legger seg i kantene. Etter hvert vil du se at blandingen forvandler seg til en kremete iskrem.
Ha iskremen i skåler, pynt med pasjonsfrukt og server umiddelbart.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto