Mangopai med mangopuré
Prøv mangopai med mangopuré fra Det søte liv!
Som halvt indisk, har jeg vokst opp med mango-puré. Dette er en utrolig god og søt mango-mos, som selges på hermetikkboks. Dette produktet kalles «mango pulp» på engelsk og er veldig mye brukt som dessert i India, for eksempel sammen med vaniljeis.
Det er utrolig gledelig at mango-puré nå fås kjøpt i mange, norske matbutikker. Med mango-puré kan du blant annet lage denne nydelige mango-paien!
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Prøv mangopai med mangopuré fra Det søte liv!
Som halvt indisk, har jeg vokst opp med mango-puré. Dette er en utrolig god og søt mango-mos, som selges på hermetikkboks. Dette produktet kalles «mango pulp» på engelsk og er veldig mye brukt som dessert i India, for eksempel sammen med vaniljeis.
Det er utrolig gledelig at mango-puré nå fås kjøpt i mange, norske matbutikker. Med mango-puré kan du blant annet lage denne nydelige mango-paien!
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Ingredienser
Kjeksbunn
- 300 g Bixit-kjeks, eller annen søt havrekjeks
- 0.5 dl brunt sukker
- 0.5 ts kardemomme
- 125 g smør
Fyll
- 10 plate(r) gelatin
- 1 boks mangopuré, (1 boks tilsvarer 850 gram)
- 100 g sukker
- 2 dl kremfløte
- 125 g mascarpone
Pynt
- 2 dl kremfløte
Slik gjør du:
Kjeksbunn
- 300 g Bixit-kjeks, eller annen søt havrekjeks
- 0.5 dl brunt sukker
- 0.5 ts kardemomme
- 125 g smør
Fyll
- 10 plate(r) gelatin
- 1 boks mangopuré, (1 boks tilsvarer 850 gram)
- 100 g sukker
- 2 dl kremfløte
- 125 g mascarpone
Pynt
- 2 dl kremfløte
