Med søt paideig i formen er mulighetene mange. Du kan fylle paibunnen med hva du vil, prøv for eksempel med friskt bringebærfyll eller nøtter og salt karamell! Paideigen bør arbeides minst mulig for å unngå at den trekker seg sammen under steking.
Med søt paideig i formen er mulighetene mange. Du kan fylle paibunnen med hva du vil, prøv for eksempel med friskt bringebærfyll eller nøtter og salt karamell! Paideigen bør arbeides minst mulig for å unngå at den trekker seg sammen under steking.
Bland smør og mel i en bolle. Smuldre smøret inn i melet ved å gni smørklumpene mellom fingrene. Smøret trenger ikke å bli finfordelt, det er bare bra hvis det er igjen noe små smørklatter.
Tilsett melis og egg og kna deigen raskt sammen. Arbeid deigen minst mulig for best resultat.
Pakk deigen godt inn i plastfilm og la den få hvile i kjøleskapet i minst en time før bruk.
Bon appetit!
Bland smør og mel i en bolle. Smuldre smøret inn i melet ved å gni smørklumpene mellom fingrene. Smøret trenger ikke å bli finfordelt, det er bare bra hvis det er igjen noe små smørklatter.
Tilsett melis og egg og kna deigen raskt sammen. Arbeid deigen minst mulig for best resultat.
Pakk deigen godt inn i plastfilm og la den få hvile i kjøleskapet i minst en time før bruk.