Smuldrepai med rabarbra
Våren er rabarbratid, men selv om sesongen er kort går det fint an å fryse rabarbra. Dermed kan du servere den deiligste rabarbradessert midt på vinteren.
Rabarbra og jordbær smaker veldig godt sammen, så putt gjerne noen røde bær i smuldrepaien.
Nøtter passer også godt i en smuldrepai, og her er det brukt valnøtter i smuldretoppingen. Du kan bruke de nøttene du liker best, og det er også mulig å erstatte nøtter med for eksempel havregryn hvis du ikke liker eller er allergisk mot nøtter.
Denne smuldrepaien er laget i en ildfastform som rommer cirka 1 liter.
Prøv også rabarbra-smuldrepai med havregryn her!
Våren er rabarbratid, men selv om sesongen er kort går det fint an å fryse rabarbra. Dermed kan du servere den deiligste rabarbradessert midt på vinteren.
Rabarbra og jordbær smaker veldig godt sammen, så putt gjerne noen røde bær i smuldrepaien.
Nøtter passer også godt i en smuldrepai, og her er det brukt valnøtter i smuldretoppingen. Du kan bruke de nøttene du liker best, og det er også mulig å erstatte nøtter med for eksempel havregryn hvis du ikke liker eller er allergisk mot nøtter.
Denne smuldrepaien er laget i en ildfastform som rommer cirka 1 liter.
Prøv også rabarbra-smuldrepai med havregryn her!
- 600 g rabarbra, ca. 6-7 stilker
- 100 g sukker
- kanel, evt en teskje
Smuldretopp
- 50 g valnøtter
- 60 g sukker
- 60 g brunt sukker
- 160 g hvetemel
- 100 g smør
- 600 g rabarbra, ca. 6-7 stilker
- 100 g sukker
- kanel, evt en teskje
Smuldretopp
- 50 g valnøtter
- 60 g sukker
- 60 g brunt sukker
- 160 g hvetemel
- 100 g smør
