rask

Smuldrepai med solbær

15 min
Lagret av 319 brukere
Smuldrepai med solbær
Lagret av 319 brukere

Ingredienser

2
porsjoner
  • 100 g demerarasukker
  • 50 g havregryn
  • 100 g hvetemel
  • 75 g smør
  • 250 g solbær

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 100 g demerarasukker
  • 50 g havregryn
  • 100 g hvetemel
  • 75 g smør
  • 250 g solbær
Bland sammen sukker, havregryn og mel.
Skjær smøret i terninger og smuldre det inn med fingrene. Det skal være litt biter igjen av smøret, så ikke bland for godt.
Ha solbærene i former og strø blandingen over.
Ha solbærene i former og strø blandingen over.
Smuldrepaien stekes på 180 -200 grader i ca. 30 minutter, til toppingen har en gyllen farge.
woman cooking

Bon appetit!

Bland sammen sukker, havregryn og mel.
Skjær smøret i terninger og smuldre det inn med fingrene. Det skal være litt biter igjen av smøret, så ikke bland for godt.
Ha solbærene i former og strø blandingen over.
Ha solbærene i former og strø blandingen over.
Smuldrepaien stekes på 180 -200 grader i ca. 30 minutter, til toppingen har en gyllen farge.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?