Smuldrepai med solbær
Solbær smaker herlig av sol og sommer, og visste du at bæret også er kjempesunt og proppfullt av vitaminer og antioksidanter?
Solbær brukes nok oftest til fremstilling av saft, men den litt kraftige smaken passer også godt i kaker, desserter og is.
Smuldrepai er kanskje den enkleste desserten man kan lage, og den smaker fantastisk godt sammen med solbær. Desserten spises lun med vaniljesaus eller is til, eller du kan velge et sunnere alternativ som for eksempel vaniljekesam.
Solbær smaker herlig av sol og sommer, og visste du at bæret også er kjempesunt og proppfullt av vitaminer og antioksidanter?
Solbær brukes nok oftest til fremstilling av saft, men den litt kraftige smaken passer også godt i kaker, desserter og is.
Smuldrepai er kanskje den enkleste desserten man kan lage, og den smaker fantastisk godt sammen med solbær. Desserten spises lun med vaniljesaus eller is til, eller du kan velge et sunnere alternativ som for eksempel vaniljekesam.
Ingredienser
- 100 g demerarasukker
- 50 g havregryn
- 100 g hvetemel
- 75 g smør
- 250 g solbær
Slik gjør du:
- 100 g demerarasukker
- 50 g havregryn
- 100 g hvetemel
- 75 g smør
- 250 g solbær
