vegetar

Rabarbra-smuldrepai med havregryn

45 min
Lagret av 224 brukere
Rabarbrasmuldrepai med havregryn
Foto: Silje Sandberg
Lagret av 224 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 100 g hvetemel
  • 100 g smør
  • 50 g havregryn, lettkokte
  • 100 g sukker
  • 1 ts kanel
  • 0.25 ts stjerneanis
  • 0.5 ts kardemomme

Fyll

  • 1 kg rabarbra
  • 1 ss potetmel
  • 3 dl sukker

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 100 g hvetemel
  • 100 g smør
  • 50 g havregryn, lettkokte
  • 100 g sukker
  • 1 ts kanel
  • 0.25 ts stjerneanis
  • 0.5 ts kardemomme

Fyll

  • 1 kg rabarbra
  • 1 ss potetmel
  • 3 dl sukker
Vask og skjær topp og bunn av rabarbrastilkene og skrell dem om nødvendig. Kutt dem i 2 cm biter.
Bland sukker og potetmel og bland godt sammen med rabarbraen. Ha rabarbraen over i en smurt ildfast form.
Smuldre mel og smør med fingrene eller i foodprosessor. Tilsett havregryn, krydder og sukker og bland godt.
Dryss blandingen jevnt over rabarbraen og stek paien midt i ovnen i 30 minutter på 190 °C over- og undervarme.
woman cooking

Bon appetit!

Vask og skjær topp og bunn av rabarbrastilkene og skrell dem om nødvendig. Kutt dem i 2 cm biter.
Bland sukker og potetmel og bland godt sammen med rabarbraen. Ha rabarbraen over i en smurt ildfast form.
Smuldre mel og smør med fingrene eller i foodprosessor. Tilsett havregryn, krydder og sukker og bland godt.
Dryss blandingen jevnt over rabarbraen og stek paien midt i ovnen i 30 minutter på 190 °C over- og undervarme.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?