Tiramisu
Den italienske desserten tiramisu er en ekte klassiker. En smakfull dessert som passer perfekt både som en avslutning på måltidet, men også til kaffekos.
Her får du oppskriften på tiramisu på den originale måten med mascarpone, kakao og en herlig smak av kaffe.
Ønsker du en litt annen vri på klassikeren? Hva med å prøve en tiramisu med bringebær eller en mer tropisk variant av tiramisu med pasjonsfrukt.
Den italienske desserten tiramisu er en ekte klassiker. En smakfull dessert som passer perfekt både som en avslutning på måltidet, men også til kaffekos.
Her får du oppskriften på tiramisu på den originale måten med mascarpone, kakao og en herlig smak av kaffe.
Ønsker du en litt annen vri på klassikeren? Hva med å prøve en tiramisu med bringebær eller en mer tropisk variant av tiramisu med pasjonsfrukt.
- 3 stk eggeplomme
- 4 ss sukker
- 250 g mascarpone
- 3 stk eggehvite
- 1 klype salt
- 15 - 20 stk fingerkjeks
- 3 dl espresso, kald, eller sterk blandet kaffe
- 4 ss likør, feks amaretto. Eller brun rom, konjakk eller marsala.
- 4 ss kakaopulver
- 3 stk eggeplomme
- 4 ss sukker
- 250 g mascarpone
- 3 stk eggehvite
- 1 klype salt
- 15 - 20 stk fingerkjeks
- 3 dl espresso, kald, eller sterk blandet kaffe
- 4 ss likør, feks amaretto. Eller brun rom, konjakk eller marsala.
- 4 ss kakaopulver
