Til hovedinnhold

Marinerte jordbær med matcha-krem

1 h

Jordbær marinert med tykk og søt balsamico og grovkornet sort pepper, en perfekt sommerdessert. Her serverer vi de marinerte bærene med en myk pisket matcha-krem.

Lagret av 160 brukere
Marinerte jordbær med biscotti og matcha-krem

Jordbær marinert med tykk og søt balsamico og grovkornet sort pepper, en perfekt sommerdessert. Her serverer vi de marinerte bærene med en myk pisket matcha-krem.

Lagret av 160 brukere

Ingredienser

4
porsjoner

Marinerte jordbær

  • 600 g jordbær
  • 2 ss balsamicosirup
  • sort pepper, grovkvernet
  • 3 dl fløte
  • 3 ss sukker, eller melis
  • 1 ss matcha, pulver

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale

Marinerte jordbær

  • 600 g jordbær
  • 2 ss balsamicosirup
  • sort pepper, grovkvernet
  • 3 dl fløte
  • 3 ss sukker, eller melis
  • 1 ss matcha, pulver
Rens og del bærene i to eller fire. Bland bærene med balsamicosirup og sukker. La bærene marinerer i kjøleskapet i 15-20 minutter. Dryss over litt kvernet sort pepper før servering.
Visp fløte, sukker og matcha-pulver til myk krem. Smak deg frem til hvor kraftig smak av matcha du ønsker.
Server de marinerte bærene med myk pisket matchakrem og gjerne en sprø biscotti til, om du har det på lur.
woman cooking

Bon appetit!

Rens og del bærene i to eller fire. Bland bærene med balsamicosirup og sukker. La bærene marinerer i kjøleskapet i 15-20 minutter. Dryss over litt kvernet sort pepper før servering.
Visp fløte, sukker og matcha-pulver til myk krem. Smak deg frem til hvor kraftig smak av matcha du ønsker.
Server de marinerte bærene med myk pisket matchakrem og gjerne en sprø biscotti til, om du har det på lur.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?