Jordbær marinert med tykk og søt balsamico og grovkornet sort pepper, en perfekt sommerdessert. Her serverer vi de marinerte bærene med en myk pisket matcha-krem.
Jordbær marinert med tykk og søt balsamico og grovkornet sort pepper, en perfekt sommerdessert. Her serverer vi de marinerte bærene med en myk pisket matcha-krem.
Rens og del bærene i to eller fire. Bland bærene med balsamicosirup og sukker. La bærene marinerer i kjøleskapet i 15-20 minutter. Dryss over litt kvernet sort pepper før servering.
Visp fløte, sukker og matcha-pulver til myk krem. Smak deg frem til hvor kraftig smak av matcha du ønsker.
Server de marinerte bærene med myk pisket matchakrem og gjerne en sprø biscotti til, om du har det på lur.
Bon appetit!
Rens og del bærene i to eller fire. Bland bærene med balsamicosirup og sukker. La bærene marinerer i kjøleskapet i 15-20 minutter. Dryss over litt kvernet sort pepper før servering.
Visp fløte, sukker og matcha-pulver til myk krem. Smak deg frem til hvor kraftig smak av matcha du ønsker.
Server de marinerte bærene med myk pisket matchakrem og gjerne en sprø biscotti til, om du har det på lur.