Hjemmelaget brunost-marshmallows
Disse marshmallowsene er fylt med luftig vanilje og klissete brunost-karamel. De er myke og smelter i munnen. Spis de som de er, smelt dem over bålet til de er gylne, eller i en kopp varm sjokolade.
- Du vil aldri se på butikk-kjøote marshmallows på samme måte etter du har laget dine egne hjemme, sier Nevada Berg, som står bak oppsktiften.
Gir ca. 30 marshmallows.
Oppskrift fra Nevada Berg.
Disse marshmallowsene er fylt med luftig vanilje og klissete brunost-karamel. De er myke og smelter i munnen. Spis de som de er, smelt dem over bålet til de er gylne, eller i en kopp varm sjokolade.
- Du vil aldri se på butikk-kjøote marshmallows på samme måte etter du har laget dine egne hjemme, sier Nevada Berg, som står bak oppsktiften.
Gir ca. 30 marshmallows.
Oppskrift fra Nevada Berg.
Ingredienser
Maisstivelse-miks
- 3 ss sukker, konditor
- 3 ss maisstivelse
Brunost-karamell
- 100 g sukker, granulert
- 2 ss vann
- 120 ml kremfløte
- 100 g brunost, i skiver eller raspet
Marshmallows
- 300 g sukker, granulert
- 120 ml vann
- 60 ml honning
- 1 ss vaniljeekstrakt
- 3 stk gelatinplater, eller 21 gram gelatinpulver
- 2.5 kopp vann, fordelt
Slik gjør du:
Maisstivelse-miks
- 3 ss sukker, konditor
- 3 ss maisstivelse
Brunost-karamell
- 100 g sukker, granulert
- 2 ss vann
- 120 ml kremfløte
- 100 g brunost, i skiver eller raspet
Marshmallows
- 300 g sukker, granulert
- 120 ml vann
- 60 ml honning
- 1 ss vaniljeekstrakt
- 3 stk gelatinplater, eller 21 gram gelatinpulver
- 2.5 kopp vann, fordelt
