rask

Tilslørte bondepiker med mango og havre

30 min
340 har lagret denne
Tilslørte bondepiker med mango og havre
Foto: Kristine Ilstad - Det søte liv
340 har lagret denne
4
porsjoner

Mango i kanelsirup

  • 4 stykker mango
  • 1 dl sukker
  • 1 dl vann
  • 1 ts kanel
  • 4 stykker kanelstang

Stekte havergryn

  • 3 dl store havregryn
  • 1.5 dl lønnesirup
  • 1 ts kardemomme

Vaniljekesam

  • 3 dl vaniljekesam
Unngå at skjermen går i dvale

Mango i kanelsirup

  • 4 stykker mango
  • 1 dl sukker
  • 1 dl vann
  • 1 ts kanel
  • 4 stykker kanelstang

Stekte havergryn

  • 3 dl store havregryn
  • 1.5 dl lønnesirup
  • 1 ts kardemomme

Vaniljekesam

  • 3 dl vaniljekesam
Skrell og rens mango og del i terninger. Ha dette i en stekepanne.
Skrell og rens mango og del i terninger. Ha dette i en stekepanne.
Ha sukker, vann og kanel i en liten kjele og gi blandingen et oppkok. Hell dette over mangobitene. La mangobitene surre i kanelsirupen i noen minutter.
Ha havregryn i en kjele med lønnesirup og kardemomme. Varm opp under omrøring til sirupen har trukket godt inn i havregrynene og de blir lett stekt.
Ha havregryn i en kjele med lønnesirup og kardemomme. Varm opp under omrøring til sirupen har trukket godt inn i havregrynene og de blir lett stekt.
Finn frem serveringsglass og legg mango, stekte havregryn og vaniljekesam lagvis i glassene.
Finn frem serveringsglass og legg mango, stekte havregryn og vaniljekesam lagvis i glassene.
woman cooking

Bon appetit!

Skrell og rens mango og del i terninger. Ha dette i en stekepanne.
Skrell og rens mango og del i terninger. Ha dette i en stekepanne.
Ha sukker, vann og kanel i en liten kjele og gi blandingen et oppkok. Hell dette over mangobitene. La mangobitene surre i kanelsirupen i noen minutter.
Ha havregryn i en kjele med lønnesirup og kardemomme. Varm opp under omrøring til sirupen har trukket godt inn i havregrynene og de blir lett stekt.
Ha havregryn i en kjele med lønnesirup og kardemomme. Varm opp under omrøring til sirupen har trukket godt inn i havregrynene og de blir lett stekt.
Finn frem serveringsglass og legg mango, stekte havregryn og vaniljekesam lagvis i glassene.
Finn frem serveringsglass og legg mango, stekte havregryn og vaniljekesam lagvis i glassene.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?