1.5 dl tørkede bringebær, finknuste, evt. melis til rulling
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
30 stk hasselnøtter
300 g nougat
1.5 dl tørkede bringebær, finknuste, evt. melis til rulling
Rist hasselnøttene i ovn ved 180 grader til skallet sprekker og hasselnøttene er gylne, cirka 12 minutter. Gni nøttene med et kjøkkenklede og fjern skallet. Avkjøl nøttene.
Del nougaten i 30 jevnstore biter. Rull en hasselnøtt inn i hver nougatbit og rull kulene til slutt i bringebærpulver eller melis. Oppbevares kjølig.
Bon appetit!
Rist hasselnøttene i ovn ved 180 grader til skallet sprekker og hasselnøttene er gylne, cirka 12 minutter. Gni nøttene med et kjøkkenklede og fjern skallet. Avkjøl nøttene.
Del nougaten i 30 jevnstore biter. Rull en hasselnøtt inn i hver nougatbit og rull kulene til slutt i bringebærpulver eller melis. Oppbevares kjølig.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto