Skrell bananene og del dem i tre like store biter, mini-bananene kan være hele.
Varm olje til cirka 180 grader. Sjekk med en brødbit, den skal bli pent gyllen i løpet av 45 sekunder. Dypp bananbitene i røren og friter fire-fem biter om gangen. Friter til bananene blir gyllenbrune, løft dem opp med en hullsleiv og la de renne av seg på kjøkkenpapir. Gjenta prosessen med resten av bananene.
Drypp honning over de nystekte bananene og server dem is etter ønske og lime til å presse over hvis ønskelig.
Bon appetit!
Visp sammen alle ingrediensene til frityrrøren.
Skrell bananene og del dem i tre like store biter, mini-bananene kan være hele.
Varm olje til cirka 180 grader. Sjekk med en brødbit, den skal bli pent gyllen i løpet av 45 sekunder. Dypp bananbitene i røren og friter fire-fem biter om gangen. Friter til bananene blir gyllenbrune, løft dem opp med en hullsleiv og la de renne av seg på kjøkkenpapir. Gjenta prosessen med resten av bananene.
Drypp honning over de nystekte bananene og server dem is etter ønske og lime til å presse over hvis ønskelig.