Dessertpizza er gøy og veldig godt, og her har Lise Finckenhagen laget en variant med hvit sjokolade, bringebær og lakris. Du kan også lage denne dessertpizzaen som en calzone, hvis du vil.
Her finner du oppskrift på pizzadeig, hvis du ikke vil kjøpe en ferdiglaget bunn.
Dessertpizza er gøy og veldig godt, og her har Lise Finckenhagen laget en variant med hvit sjokolade, bringebær og lakris. Du kan også lage denne dessertpizzaen som en calzone, hvis du vil.
Her finner du oppskrift på pizzadeig, hvis du ikke vil kjøpe en ferdiglaget bunn.
Rør sammen mascarpone eller creme fraiche og vaniljesukker. Smør blandingen jevnt utover bunnen.
Dryss over revet sjokolade og bringebær. Drypp over honningen og stek pizzaen ved 250 grader i cirka 8 minutter, eller til pizzaen er gyllen og bunnen er stekt.
Dryss over lakrispulver, mynteblader og høvlet sjokolade før servering.
Tips
Mascarpone kan erstattes med vaniljekrem eller nutella. Bringebær kan byttes ut med andre søte bær eller frukt i skiver, for eksempel plommer, fersken eller nektarin. Noen små blader frisk rosmarin eller sitrontimian bryter litt med det søte og smaker veldig godt sammen med frukt og bær.
Bon appetit!
Rør sammen mascarpone eller creme fraiche og vaniljesukker. Smør blandingen jevnt utover bunnen.
Dryss over revet sjokolade og bringebær. Drypp over honningen og stek pizzaen ved 250 grader i cirka 8 minutter, eller til pizzaen er gyllen og bunnen er stekt.
Dryss over lakrispulver, mynteblader og høvlet sjokolade før servering.
Tips
Mascarpone kan erstattes med vaniljekrem eller nutella. Bringebær kan byttes ut med andre søte bær eller frukt i skiver, for eksempel plommer, fersken eller nektarin. Noen små blader frisk rosmarin eller sitrontimian bryter litt med det søte og smaker veldig godt sammen med frukt og bær.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto