Epleroser i butterdeig
Disse eplerosene er nydelige, små bakverk som har gått som en farsott på nettet.
Alt du trenger å gjøre er å skjære eplene i veldig tynne skiver, tine litt butterdeig og ta frem aprikossyltetøy før du forsøker deg på epleroser. Kanskje må du rulle et par roser før du får dreisen på denne superromantiske epledesserten, men husk at ingen roser er like.
Oppskriften gir 8 stk.
Disse eplerosene er nydelige, små bakverk som har gått som en farsott på nettet.
Alt du trenger å gjøre er å skjære eplene i veldig tynne skiver, tine litt butterdeig og ta frem aprikossyltetøy før du forsøker deg på epleroser. Kanskje må du rulle et par roser før du får dreisen på denne superromantiske epledesserten, men husk at ingen roser er like.
Oppskriften gir 8 stk.
Ingredienser
- 4 plate(r) butterdeig, frossen
- 3 stk eple
- 4 ss aprikossyltetøy
- 0.5 stk sitron, saften
- kanel
- hvetemel, til kjevling
- melis, til pynt
Slik gjør du:
- 4 plate(r) butterdeig, frossen
- 3 stk eple
- 4 ss aprikossyltetøy
- 0.5 stk sitron, saften
- kanel
- hvetemel, til kjevling
- melis, til pynt
