Del chilien på langs, skrap vekk frøene og hakk den.
Knus chili og salt sammen i en morter eller i en hurtigmikser.
Hell saltet utover bakepapir og la det tørke. Hvis du ikke skal bruke det med det samme, må du la saltet bli helt tørt før du fyller det over på lite glass eller lignende.
Skjær av topp og bunn og del ananasen i 1 cm tykke skiver, eller del ananasen i smale båter på langs. Gni ananasskivene eller grillristen med litt olje. Grill skivene over god varme i omtrent 3 minutter på hver side. Dryss over chilisalt ved servering.
Bon appetit!
Del chilien på langs, skrap vekk frøene og hakk den.
Knus chili og salt sammen i en morter eller i en hurtigmikser.
Hell saltet utover bakepapir og la det tørke. Hvis du ikke skal bruke det med det samme, må du la saltet bli helt tørt før du fyller det over på lite glass eller lignende.
Skjær av topp og bunn og del ananasen i 1 cm tykke skiver, eller del ananasen i smale båter på langs. Gni ananasskivene eller grillristen med litt olje. Grill skivene over god varme i omtrent 3 minutter på hver side. Dryss over chilisalt ved servering.