Til hovedinnhold

Grillet ananas med chilisalt

15 min

Det er alltid morsomt når hele måltidet kommer fra grillen. Grillet ananas med chilisalt passer kjempegodt til kylling, samt kjøtt og fisk. 

Lagret av 177 brukere
Grillet ananas med chilisalt

Det er alltid morsomt når hele måltidet kommer fra grillen. Grillet ananas med chilisalt passer kjempegodt til kylling, samt kjøtt og fisk. 

Lagret av 177 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 stk ananas
  • 3 ss flaksalt
  • 1 stk rød chili

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk ananas
  • 3 ss flaksalt
  • 1 stk rød chili
Del chilien på langs, skrap vekk frøene og hakk den.
Knus chili og salt sammen i en morter eller i en hurtigmikser.
Hell saltet utover bakepapir og la det tørke. Hvis du ikke skal bruke det med det samme, må du la saltet bli helt tørt før du fyller det over på lite glass eller lignende.
Skjær av topp og bunn og del ananasen i 1 cm tykke skiver, eller del ananasen i smale båter på langs. Gni ananasskivene eller grillristen med litt olje. Grill skivene over god varme i omtrent 3 minutter på hver side. Dryss over chilisalt ved servering.
woman cooking

Bon appetit!

Del chilien på langs, skrap vekk frøene og hakk den.
Knus chili og salt sammen i en morter eller i en hurtigmikser.
Hell saltet utover bakepapir og la det tørke. Hvis du ikke skal bruke det med det samme, må du la saltet bli helt tørt før du fyller det over på lite glass eller lignende.
Skjær av topp og bunn og del ananasen i 1 cm tykke skiver, eller del ananasen i smale båter på langs. Gni ananasskivene eller grillristen med litt olje. Grill skivene over god varme i omtrent 3 minutter på hver side. Dryss over chilisalt ved servering.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?