rask
vegetar
Bringebær, pikekyss og krem
15 min
Det kan gjøres så enkelt som dette: friske bringebær servert på glass med kremfløte pisket med litt ekte vanilje - og noen knuste pikekyss.
Lagret av 103 brukere
Det kan gjøres så enkelt som dette: friske bringebær servert på glass med kremfløte pisket med litt ekte vanilje - og noen knuste pikekyss.
Lagret av 103 brukere
Ingredienser
1
porsjoner
- 500 g bringebær
- 2 ss sukker
- 4 dl fløte
- 0.5 stk vaniljestang, eller 1 ts ekte vaniljesukker
- 50 g pikekyss
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 500 g bringebær
- 2 ss sukker
- 4 dl fløte
- 0.5 stk vaniljestang, eller 1 ts ekte vaniljesukker
- 50 g pikekyss
Dryss sukker over bringebærene og mos dem lett med en gaffel. Hell de moste bærene over i et sylteglass eller i en bolle.
Pisk fløten til myk krem sammen med vanilje.
Knus pikekyssene lett med hendene og dryss de over bringebærene.
Topp det hele med krem og server.

Bon appetit!
Dryss sukker over bringebærene og mos dem lett med en gaffel. Hell de moste bærene over i et sylteglass eller i en bolle.
Pisk fløten til myk krem sammen med vanilje.
Knus pikekyssene lett med hendene og dryss de over bringebærene.
Topp det hele med krem og server.