rask
Karamellisert eggedosis med jordbær
30 min
Lag litt ekstra snerten eggedosis ved å drysse over et lag sukker og karamellisere det! Garantert imponerende. Og veldig godt!
120 har lagret denne
Lag litt ekstra snerten eggedosis ved å drysse over et lag sukker og karamellisere det! Garantert imponerende. Og veldig godt!
120 har lagret denne
4
porsjoner
- 1 kurv jordbær
- 3 stk egg
- 125 g sukker
- 1 dl fløte
- brunt sukker, cassonade, eller vanlig sukker
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 kurv jordbær
- 3 stk egg
- 125 g sukker
- 1 dl fløte
- brunt sukker, cassonade, eller vanlig sukker
Rens og del bærene i skiver.
Pisk egg og sukker til eggedosis. Pisk fløten til myk krem og vend kremen inn i eggedosisen.
Fordel eggedosisen i serveringsformer eller skåler. Dryss over et jevnt lag cassonadesukker og karamelliser sukkeret med en creme brulée-brenner.
Legg i jordbærskiver og server desserten umiddelbart.

Bon appetit!
Rens og del bærene i skiver.
Pisk egg og sukker til eggedosis. Pisk fløten til myk krem og vend kremen inn i eggedosisen.
Fordel eggedosisen i serveringsformer eller skåler. Dryss over et jevnt lag cassonadesukker og karamelliser sukkeret med en creme brulée-brenner.
Legg i jordbærskiver og server desserten umiddelbart.
Finn flere oppskrifter: