Yoghurt med varm karamellsaus
Finnes det egentlig noe bedre enn varm karamellsaus? Denne karamellsausen lager du enkelt fra bunn selv, men det er viktig å følge med hele tiden siden dette er supervarme saker.
Av og til passer det jo fint med en bittelitt sunnere variant av en karamell-softis, så her er det brukt en tykk yoghurt naturell sammen med karamellsausen.
Oppskrift: Julie Ilona Balas/Julies matblogg
Finnes det egentlig noe bedre enn varm karamellsaus? Denne karamellsausen lager du enkelt fra bunn selv, men det er viktig å følge med hele tiden siden dette er supervarme saker.
Av og til passer det jo fint med en bittelitt sunnere variant av en karamell-softis, så her er det brukt en tykk yoghurt naturell sammen med karamellsausen.
Oppskrift: Julie Ilona Balas/Julies matblogg
Ingredienser
- 200 g gresk yoghurt, naturell
Karamellsaus
- 100 g sukker
- 2.5 dl kremfløte
- 30 g smør
- 1 klype havsalt
- 0.5 ts vaniljepulver
Slik gjør du:
- 200 g gresk yoghurt, naturell
Karamellsaus
- 100 g sukker
- 2.5 dl kremfløte
- 30 g smør
- 1 klype havsalt
- 0.5 ts vaniljepulver
