Bakte epler med marsipan og nøtter
En veldig god og enkel dessert er bakte epler. Behold skallet på eller skrell eplene og la de få en runde i sukker og kanel før de fylles med en marsipan- og nøtteblanding.
Tips:
En annen variant er å skrelle eplene for så å rulle dem i en blanding av sukker og kanel før du fyller dem.
Serveres med for eksempel is og en tykk «karamellsaus» laget ved å varme pålegget HaPå sammen med litt fløte.
En veldig god og enkel dessert er bakte epler. Behold skallet på eller skrell eplene og la de få en runde i sukker og kanel før de fylles med en marsipan- og nøtteblanding.
Tips:
En annen variant er å skrelle eplene for så å rulle dem i en blanding av sukker og kanel før du fyller dem.
Serveres med for eksempel is og en tykk «karamellsaus» laget ved å varme pålegget HaPå sammen med litt fløte.
Ingredienser
- 4 stk eple, mellomstore og faste
Fyll
- 50 g valnøtter, eller pekannøtter
- 50 g marsipan, eller kransekakemasse
- 0.5 ts kanel
- 40 g meierismør, mykt
Slik gjør du:
- 4 stk eple, mellomstore og faste
Fyll
- 50 g valnøtter, eller pekannøtter
- 50 g marsipan, eller kransekakemasse
- 0.5 ts kanel
- 40 g meierismør, mykt

Bon appetit!
Lag deg en gratis konto