Skjær gjennom den friske habaneroen på langs og skrap ut frøene med baksiden på en kniv. Hvis du vil ha en veldig sterk sirup, kan du ta vare på frøene. Hvis ikke kaster du dem.
Ha chilien i en kjele med sukker og vann og kok forsiktig opp. Skru ned varmen og la det koke inn til en chilisirup. Avkjøl sirupen.
Skjær banan i skiver. Skjær kiwi, melon og epler med skall i terninger. Skjær appelsinene i fileter. Vend alle fruktbitene i chilisirupen.
Ha fruktsalat i serveringsskåler og ha en god kule vaniljeis på toppen. Dryss over finhakket chili.
Bon appetit!
Skjær gjennom den friske habaneroen på langs og skrap ut frøene med baksiden på en kniv. Hvis du vil ha en veldig sterk sirup, kan du ta vare på frøene. Hvis ikke kaster du dem.
Ha chilien i en kjele med sukker og vann og kok forsiktig opp. Skru ned varmen og la det koke inn til en chilisirup. Avkjøl sirupen.
Skjær banan i skiver. Skjær kiwi, melon og epler med skall i terninger. Skjær appelsinene i fileter. Vend alle fruktbitene i chilisirupen.
Ha fruktsalat i serveringsskåler og ha en god kule vaniljeis på toppen. Dryss over finhakket chili.