Til hovedinnhold
rask

Brioche med is og varm nektarin

15 min

Brioche med is og varm nektarin er knallgodt! Hva med å prøve denne til kaffen i helgen? Vil du lage din egen brioche, kan du prøve denne oppskriften på lettvinte briocheboller. Enkle og supergode!

Lagret av 39 brukere
Brioche med is og varm nektarin

Brioche med is og varm nektarin er knallgodt! Hva med å prøve denne til kaffen i helgen? Vil du lage din egen brioche, kan du prøve denne oppskriften på lettvinte briocheboller. Enkle og supergode!

Lagret av 39 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 1 stk brioche, med vaniljekrem, eller en liten kanelsnurr
  • 1 kule vaniljeis, stor
  • 1 stk nektarin
  • 1 ss sukker
  • 1 ss smør

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk brioche, med vaniljekrem, eller en liten kanelsnurr
  • 1 kule vaniljeis, stor
  • 1 stk nektarin
  • 1 ss sukker
  • 1 ss smør
Del nektarinen i båter.
Varm en liten stekepanne og stek nektarinbåtene i en blanding av sukker og smør til de blir lett karamelliserte og myke.
Grav ut en liten fordypning i midten av bollen.
Legg en kule is i fordypningen og topp med nektarinbåter og sausen som har dannet seg i pannen.
woman cooking

Bon appetit!

Del nektarinen i båter.
Varm en liten stekepanne og stek nektarinbåtene i en blanding av sukker og smør til de blir lett karamelliserte og myke.
Grav ut en liten fordypning i midten av bollen.
Legg en kule is i fordypningen og topp med nektarinbåter og sausen som har dannet seg i pannen.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?