rask

Eton mess

15 min
Lagret av 89 brukere
Eton mess
Foto: Studio Barcelona/NTB Scanpix.
Lagret av 89 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 400 jordbær
  • 50 g melis
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ts melis
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 6 marengsbunn, liten

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 jordbær
  • 50 g melis
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ts melis
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 6 marengsbunn, liten
Skjær jordbærene i fire biter og ha en tredjedel av dem i en bolle. Dryss over en spiseskje melis og bland godt. La jordbærene stå i ti minutter.
Pisk sammen kremfløte, melis og vaniljeekstrakt i en stor bolle til kremen danner små topper.
Legg marengsbunnene i en plastpose og knus dem grovt med en kjevle eller bunnen av en liten kjele.
Bland forsiktig sammen kremen og den knuste marengsen med en slikkepott.
Legg marengskremen og de søte jordbærene lagvis i porsjonsglass og topp med noen friske jordbær.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær jordbærene i fire biter og ha en tredjedel av dem i en bolle. Dryss over en spiseskje melis og bland godt. La jordbærene stå i ti minutter.
Pisk sammen kremfløte, melis og vaniljeekstrakt i en stor bolle til kremen danner små topper.
Legg marengsbunnene i en plastpose og knus dem grovt med en kjevle eller bunnen av en liten kjele.
Bland forsiktig sammen kremen og den knuste marengsen med en slikkepott.
Legg marengskremen og de søte jordbærene lagvis i porsjonsglass og topp med noen friske jordbær.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?