Eplegrøt
1 h
Server hjemmelaget eplegrøt av høstens epler. Deilig og frisk dessert.
Kilde: Fædrelandsvennen. Foto: Kristian Bjelland
Lagret av 40 brukere
Server hjemmelaget eplegrøt av høstens epler. Deilig og frisk dessert.
Kilde: Fædrelandsvennen. Foto: Kristian Bjelland
Lagret av 40 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 5 eple
- 8 dl vann
- 3 ss sukker
- 2 ss potetmel
- fløte
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 5 eple
- 8 dl vann
- 3 ss sukker
- 2 ss potetmel
- fløte
Skrell eplene og kutt i biter.
Kok eplene møre - ha i farin.
Lag jevning av potetmel og vann. Gis et oppkok.
Sett til avkjøling.
Serveres med melk og fløteblanding

Bon appetit!
Skrell eplene og kutt i biter.
Kok eplene møre - ha i farin.
Lag jevning av potetmel og vann. Gis et oppkok.
Sett til avkjøling.
Serveres med melk og fløteblanding