Sviskegrøt
Sviske er en vinn-vinn-råvare, tilgjengelig over alt til liten pris.
De fleste kjenner sviskenes velsignelser – også utover å tjene som en godbit. Naturmedisin som også kan være tilbehør, salat og dessert, er en rimelig lettvint løsning på kjøkkenet.
Svisker med sin intense smak og rike fiberinnhold kan sørge for å holde piller og kostholdstilskudd borte.
De tørkede plommene setter ikke bare fart i systemet, de smaker også godt.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Foto: Jonas Haarr Friestad
Sviske er en vinn-vinn-råvare, tilgjengelig over alt til liten pris.
De fleste kjenner sviskenes velsignelser – også utover å tjene som en godbit. Naturmedisin som også kan være tilbehør, salat og dessert, er en rimelig lettvint løsning på kjøkkenet.
Svisker med sin intense smak og rike fiberinnhold kan sørge for å holde piller og kostholdstilskudd borte.
De tørkede plommene setter ikke bare fart i systemet, de smaker også godt.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Foto: Jonas Haarr Friestad
Ingredienser
- 500 g svisker
- 7.5 dl vann
- 2.5 dl saft
- 150 g sukker
- 2 ss potetmel
Slik gjør du:
- 500 g svisker
- 7.5 dl vann
- 2.5 dl saft
- 150 g sukker
- 2 ss potetmel
