Kirsebærsaus til riskrem
Hjemmelaget riskrem hører julen til, og ekstra godt blir det med en saus laget av ekte bær.
Hvorfor ikke prøve kirsebærsaus til riskrem i år? Denne herlige sausen laget du av hele bær som smaksettes med vanilje og kanel. Slik tar du riskremen til et nytt nivå, uten å tulle for mye med tradisjonene.
Sausen kan også brukes til andre desserter. Prøv den til hjemmelaget vaniljeis eller pannacotta.
Kilde: Fædrelandsvennen Foto: Torstein Øen
Hjemmelaget riskrem hører julen til, og ekstra godt blir det med en saus laget av ekte bær.
Hvorfor ikke prøve kirsebærsaus til riskrem i år? Denne herlige sausen laget du av hele bær som smaksettes med vanilje og kanel. Slik tar du riskremen til et nytt nivå, uten å tulle for mye med tradisjonene.
Sausen kan også brukes til andre desserter. Prøv den til hjemmelaget vaniljeis eller pannacotta.
Kilde: Fædrelandsvennen Foto: Torstein Øen
Ingredienser
- 2 dl kirsebær
- 2 dl vann
- 1 dl sukker
- 1 kanelstang
- 2 vaniljestang
- 1 ss potetmel
Slik gjør du:
- 2 dl kirsebær
- 2 dl vann
- 1 dl sukker
- 1 kanelstang
- 2 vaniljestang
- 1 ss potetmel
