Hjemmelagde spiselige gaver er ikke bare koselig å få, men også veldig koselig å gi bort. Det trenger ikke å være superfancy og spektakulært, godt og velgjort holder i massevis.Pærene er nydelig som dessert med f.eks. sjokolademousse eller vaniljesaus til. Varm dem gjerne i litt av laken, kok laken inn til sirup og server de varme pærene med kryddersirup og is.
Smelt sukkeret til karamell i en kjele. Kok ut karamellen med vannet og tilsett krydder.
La laken småkoke mens du skreller pærene (la stilken sitte på). Legg de skrelte pærene direkte over i laken.
Kok pærene til de er møre, men fortsatt faste. Legg pærene over på rene varme glass og fyll på med kokende lake. Sett lokket raskt på og oppbevar pærene kjølig.
Bon appetit!
Smelt sukkeret til karamell i en kjele. Kok ut karamellen med vannet og tilsett krydder.
La laken småkoke mens du skreller pærene (la stilken sitte på). Legg de skrelte pærene direkte over i laken.
Kok pærene til de er møre, men fortsatt faste. Legg pærene over på rene varme glass og fyll på med kokende lake. Sett lokket raskt på og oppbevar pærene kjølig.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto