Krydderkokte pærer
Hjemmelagde spiselige gaver er ikke bare koselig å få, men også veldig koselig å gi bort. Det trenger ikke å være superfancy og spektakulært, godt og velgjort holder i massevis.Pærene er nydelig som dessert med f.eks. sjokolademousse eller vaniljesaus til. Varm dem gjerne i litt av laken, kok laken inn til sirup og server de varme pærene med kryddersirup og is.
Hjemmelagde spiselige gaver er ikke bare koselig å få, men også veldig koselig å gi bort. Det trenger ikke å være superfancy og spektakulært, godt og velgjort holder i massevis.Pærene er nydelig som dessert med f.eks. sjokolademousse eller vaniljesaus til. Varm dem gjerne i litt av laken, kok laken inn til sirup og server de varme pærene med kryddersirup og is.
- 2 kg pære
- 2 l vann
- 1 kg sukker
- 1.5 ss kardemommekapsler, hele kapsler
- 1.5 ss pepper, sort
- 4 stk stjerneanis
- 3 stk kanelstang
- 3 stk vaniljestang, splittet på langs
- 2 kg pære
- 2 l vann
- 1 kg sukker
- 1.5 ss kardemommekapsler, hele kapsler
- 1.5 ss pepper, sort
- 4 stk stjerneanis
- 3 stk kanelstang
- 3 stk vaniljestang, splittet på langs
