Til hovedinnhold

Bjørnebærpai

1 h

Frisk og smakfull pai som er enkel å lage. Server med vaniljeis eller pisket krem
Kilde: Fædrelandsvennen. Foto: Anne-Line Henriksen

Lagret av 30 brukere
Bjørnebærpai

Frisk og smakfull pai som er enkel å lage. Server med vaniljeis eller pisket krem
Kilde: Fædrelandsvennen. Foto: Anne-Line Henriksen

Lagret av 30 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 3 dl hvetemel
  • 100 g smør
  • 1 dl sukker
  • 3 ss vann
  • 5 dl bjørnebær
  • 5 dl vaniljekrem

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 3 dl hvetemel
  • 100 g smør
  • 1 dl sukker
  • 3 ss vann
  • 5 dl bjørnebær
  • 5 dl vaniljekrem
Sett steikeovnen på 200 grader.
Kjør ingrediensene til paibunnen i en kjøkkenmaskin.
Trykk ut deigen i en smurt paiform og prikk bunnen med en gaffel (for å unngå luftbobler)
Stek paiskallet i 10 minutter på 200 grader.
Avkjøles før vaniljekremen (bruk gjerne ferdigkjøpt vaniljekrem) fordeles på paibunnen.
Dryss over bjørnebær.
Stekes videre på 200 grader i 20 minutter.
Serveres lunken, gjerne med litt is eller pisket krem til.
woman cooking

Bon appetit!

Sett steikeovnen på 200 grader.
Kjør ingrediensene til paibunnen i en kjøkkenmaskin.
Trykk ut deigen i en smurt paiform og prikk bunnen med en gaffel (for å unngå luftbobler)
Stek paiskallet i 10 minutter på 200 grader.
Avkjøles før vaniljekremen (bruk gjerne ferdigkjøpt vaniljekrem) fordeles på paibunnen.
Dryss over bjørnebær.
Stekes videre på 200 grader i 20 minutter.
Serveres lunken, gjerne med litt is eller pisket krem til.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?