Bjørnebærpai

60 min

Frisk og smakfull pai som er enkel å lage. Server med vaniljeis eller pisket krem
Kilde: Fædrelandsvennen. Foto: Anne-Line Henriksen

38 har lagret denne
Bjørnebærpai

Frisk og smakfull pai som er enkel å lage. Server med vaniljeis eller pisket krem
Kilde: Fædrelandsvennen. Foto: Anne-Line Henriksen

38 har lagret denne
8
porsjoner
  • 3 dl hvetemel
  • 100 g smør
  • 1 dl sukker
  • 3 ss vann
  • 5 dl bjørnebær
  • 5 dl vaniljekrem
Unngå at skjermen går i dvale
  • 3 dl hvetemel
  • 100 g smør
  • 1 dl sukker
  • 3 ss vann
  • 5 dl bjørnebær
  • 5 dl vaniljekrem
Sett steikeovnen på 200 grader.
Kjør ingrediensene til paibunnen i en kjøkkenmaskin.
Trykk ut deigen i en smurt paiform og prikk bunnen med en gaffel (for å unngå luftbobler)
Stek paiskallet i 10 minutter på 200 grader.
Avkjøles før vaniljekremen (bruk gjerne ferdigkjøpt vaniljekrem) fordeles på paibunnen.
Dryss over bjørnebær.
Stekes videre på 200 grader i 20 minutter.
Serveres lunken, gjerne med litt is eller pisket krem til.
woman cooking

Bon appetit!

Sett steikeovnen på 200 grader.
Kjør ingrediensene til paibunnen i en kjøkkenmaskin.
Trykk ut deigen i en smurt paiform og prikk bunnen med en gaffel (for å unngå luftbobler)
Stek paiskallet i 10 minutter på 200 grader.
Avkjøles før vaniljekremen (bruk gjerne ferdigkjøpt vaniljekrem) fordeles på paibunnen.
Dryss over bjørnebær.
Stekes videre på 200 grader i 20 minutter.
Serveres lunken, gjerne med litt is eller pisket krem til.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?