Bjørnebærpai
60 min
Frisk og smakfull pai som er enkel å lage. Server med vaniljeis eller pisket krem
Kilde: Fædrelandsvennen. Foto: Anne-Line Henriksen
38 har lagret denne
Frisk og smakfull pai som er enkel å lage. Server med vaniljeis eller pisket krem
Kilde: Fædrelandsvennen. Foto: Anne-Line Henriksen
38 har lagret denne
Unngå at skjermen går i dvale
- 3 dl hvetemel
- 100 g smør
- 1 dl sukker
- 3 ss vann
- 5 dl bjørnebær
- 5 dl vaniljekrem
Sett steikeovnen på 200 grader.
Kjør ingrediensene til paibunnen i en kjøkkenmaskin.
Trykk ut deigen i en smurt paiform og prikk bunnen med en gaffel (for å unngå luftbobler)
Stek paiskallet i 10 minutter på 200 grader.
Avkjøles før vaniljekremen (bruk gjerne ferdigkjøpt vaniljekrem) fordeles på paibunnen.
Dryss over bjørnebær.
Stekes videre på 200 grader i 20 minutter.
Serveres lunken, gjerne med litt is eller pisket krem til.

Bon appetit!
Sett steikeovnen på 200 grader.
Kjør ingrediensene til paibunnen i en kjøkkenmaskin.
Trykk ut deigen i en smurt paiform og prikk bunnen med en gaffel (for å unngå luftbobler)
Stek paiskallet i 10 minutter på 200 grader.
Avkjøles før vaniljekremen (bruk gjerne ferdigkjøpt vaniljekrem) fordeles på paibunnen.
Dryss over bjørnebær.
Stekes videre på 200 grader i 20 minutter.
Serveres lunken, gjerne med litt is eller pisket krem til.
Finn flere oppskrifter: