Finhakk sjokoladen. Kok opp fløten i en liten kasserolle. Trekk kasserollen til side og rør inn sjokoladen. Rør til sjokoladeblandingen blir helt glatt og fin.
Hell sjokoladen over i en pen skål/bolle som tåler varme. Server sjokoladefonduen med friske bær og/eller oppdelt frukt. Sett gjerne sjokoladen over en «sausevarmer» eller underdelen til et «fonduesett» slik at den holder seg varm. Rør om med jevne mellomrom. Dypp i vei.
Bon appetit!
Finhakk sjokoladen. Kok opp fløten i en liten kasserolle. Trekk kasserollen til side og rør inn sjokoladen. Rør til sjokoladeblandingen blir helt glatt og fin.
Hell sjokoladen over i en pen skål/bolle som tåler varme. Server sjokoladefonduen med friske bær og/eller oppdelt frukt. Sett gjerne sjokoladen over en «sausevarmer» eller underdelen til et «fonduesett» slik at den holder seg varm. Rør om med jevne mellomrom. Dypp i vei.