rask

Sjokoladefondue med frisk frukt og bær

15 min

Hva er vel bedre (og mer sensuelt) enn smeltet sjokolade og frisk frukt?

133 har lagret denne
Sjokoladefondue med frisk frukt og bær

Hva er vel bedre (og mer sensuelt) enn smeltet sjokolade og frisk frukt?

133 har lagret denne
2
porsjoner
  • 300 g mørk sjokolade
  • 1.5 dl fløte
  • jordbær, og oppdelt frukt etter ønske
Unngå at skjermen går i dvale
  • 300 g mørk sjokolade
  • 1.5 dl fløte
  • jordbær, og oppdelt frukt etter ønske
Finhakk sjokoladen. Kok opp fløten i en liten kasserolle. Trekk kasserollen til side og rør inn sjokoladen. Rør til sjokoladeblandingen blir helt glatt og fin.
Hell sjokoladen over i en pen skål/bolle som tåler varme. Server sjokoladefonduen med friske bær og/eller oppdelt frukt.
Sett gjerne sjokoladen over en «sausevarmer» eller underdelen til et «fonduesett» slik at den holder seg varm. Rør om med jevne mellomrom. Dypp i vei.
woman cooking

Bon appetit!

Finhakk sjokoladen. Kok opp fløten i en liten kasserolle. Trekk kasserollen til side og rør inn sjokoladen. Rør til sjokoladeblandingen blir helt glatt og fin.
Hell sjokoladen over i en pen skål/bolle som tåler varme. Server sjokoladefonduen med friske bær og/eller oppdelt frukt.
Sett gjerne sjokoladen over en «sausevarmer» eller underdelen til et «fonduesett» slik at den holder seg varm. Rør om med jevne mellomrom. Dypp i vei.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?