Kle en brødform (1 ½ l) med et dobbelt lag plastfolie. Hakk sjokoladen og smelt den over vannbad. Pisk smøret lyst og luftig med halvparten av sukkeret. Skrap ned fra kantene et par ganger underveis. Visp til slutt inn kakaopulveret.
Visp eggeplommene til tykk eggedosis med resten av sukkeret. Visp fløten til myk krem.
Rør den smeltede sjokoladen sammen med smørkremen. Rør til alt er godt blandet. Vend inn eggedosisen og vend til slutt inn den myke kremen. Bruk helst en sprøytepose og fyll sjokoladekrem og after-eight lagvis i formen. Avslutt med sjokoladekrem.
La terrinene stå i kjøleskapet natten over, eller til den har stivnet. Terrinen kan også fryses. Skjæres i tynne skiver ved servering.
Bon appetit!
Kle en brødform (1 ½ l) med et dobbelt lag plastfolie. Hakk sjokoladen og smelt den over vannbad. Pisk smøret lyst og luftig med halvparten av sukkeret. Skrap ned fra kantene et par ganger underveis. Visp til slutt inn kakaopulveret.
Visp eggeplommene til tykk eggedosis med resten av sukkeret. Visp fløten til myk krem.
Rør den smeltede sjokoladen sammen med smørkremen. Rør til alt er godt blandet. Vend inn eggedosisen og vend til slutt inn den myke kremen. Bruk helst en sprøytepose og fyll sjokoladekrem og after-eight lagvis i formen. Avslutt med sjokoladekrem.
La terrinene stå i kjøleskapet natten over, eller til den har stivnet. Terrinen kan også fryses. Skjæres i tynne skiver ved servering.