rask
Varme plommer med bringebær og yoghurt
30 min
Varme plommer med bringebær og yoghurt er en frisk og veldig enkel dessert.
Lagret av 153 brukere
Varme plommer med bringebær og yoghurt er en frisk og veldig enkel dessert.
Lagret av 153 brukere
Ingredienser
4
porsjoner
- 1 - 2 ss brunt sukker, evt. lysebrunt sukker
- 2 dl yoghurt, gresk type
- 8 stykker plommer, søte og gode
- smør, til steking
- 1 håndfull bringebær, friske
- mynte, friske blader, kan sløyfes
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 - 2 ss brunt sukker, evt. lysebrunt sukker
- 2 dl yoghurt, gresk type
- 8 stykker plommer, søte og gode
- smør, til steking
- 1 håndfull bringebær, friske
- mynte, friske blader, kan sløyfes
Dryss sukkeret over yoghurten. La det stå til sukkeret smelter.
Del plommene i to langs midten og fjern steinene.
Stek plommene i en stekepanne med litt smør. Stek over middels varme til plommene begynner å mykne.
Dryss over bringebærene og skru ned varmen.
Server de varme plommene med en god klatt sukret yoghurt. Pynt med mynteblader.

Bon appetit!
Dryss sukkeret over yoghurten. La det stå til sukkeret smelter.
Del plommene i to langs midten og fjern steinene.
Stek plommene i en stekepanne med litt smør. Stek over middels varme til plommene begynner å mykne.
Dryss over bringebærene og skru ned varmen.
Server de varme plommene med en god klatt sukret yoghurt. Pynt med mynteblader.