Til hovedinnhold
rask

Varme plommer med bringebær og yoghurt

30 min

Varme plommer med bringebær og yoghurt er en frisk og veldig enkel dessert.

Lagret av 153 brukere
Varme plommer med bringebær og yoghurt

Varme plommer med bringebær og yoghurt er en frisk og veldig enkel dessert.

Lagret av 153 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 - 2 ss brunt sukker, evt. lysebrunt sukker
  • 2 dl yoghurt, gresk type
  • 8 stykker plommer, søte og gode
  • smør, til steking
  • 1 håndfull bringebær, friske
  • mynte, friske blader, kan sløyfes

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 - 2 ss brunt sukker, evt. lysebrunt sukker
  • 2 dl yoghurt, gresk type
  • 8 stykker plommer, søte og gode
  • smør, til steking
  • 1 håndfull bringebær, friske
  • mynte, friske blader, kan sløyfes
Dryss sukkeret over yoghurten. La det stå til sukkeret smelter.
Del plommene i to langs midten og fjern steinene.
Stek plommene i en stekepanne med litt smør. Stek over middels varme til plommene begynner å mykne.
Dryss over bringebærene og skru ned varmen.
Server de varme plommene med en god klatt sukret yoghurt. Pynt med mynteblader.
woman cooking

Bon appetit!

Dryss sukkeret over yoghurten. La det stå til sukkeret smelter.
Del plommene i to langs midten og fjern steinene.
Stek plommene i en stekepanne med litt smør. Stek over middels varme til plommene begynner å mykne.
Dryss over bringebærene og skru ned varmen.
Server de varme plommene med en god klatt sukret yoghurt. Pynt med mynteblader.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?