rask

Grillet ananas med tykk karamellsaus

25 min
Lagret av 64 brukere
Grillet ananas med tykk karamellsaus
Lagret av 64 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 stk ananas
  • 2 ss matfløte, eller melk
  • 3 ss HaPå
  • kokos, ristet, eller kakestrø - til pynt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk ananas
  • 2 ss matfløte, eller melk
  • 3 ss HaPå
  • kokos, ristet, eller kakestrø - til pynt
Skjær av topp og bunn på ananasen.  Del den i åtte jevne

«båter», og skjær vekk den grove stilken.
Kok opp matfløten i en liten kasserolle. Trekk kasserollen til side og visp inn HaPå.
Grill ananas på begge sider over høy varme.  Servers med HaPå-saus, et fargerikt dryss og gjerne en kule kokos-sorbet/is eller vaniljeis.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær av topp og bunn på ananasen.  Del den i åtte jevne

«båter», og skjær vekk den grove stilken.
Kok opp matfløten i en liten kasserolle. Trekk kasserollen til side og visp inn HaPå.
Grill ananas på begge sider over høy varme.  Servers med HaPå-saus, et fargerikt dryss og gjerne en kule kokos-sorbet/is eller vaniljeis.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?