rask
Grillet ananas med tykk karamellsaus
25 min
Hvis du er glad i ananas er dette den perfekte desserten for deg: Grillet ananas med varm og digg karamellsaus. Supert på avslappede sommerdager.
64 har lagret denne
Hvis du er glad i ananas er dette den perfekte desserten for deg: Grillet ananas med varm og digg karamellsaus. Supert på avslappede sommerdager.
64 har lagret denne
4
porsjoner
- 1 stk ananas
- 2 ss matfløte, eller melk
- 3 ss HaPå
- kokos, ristet, eller kakestrø - til pynt
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 stk ananas
- 2 ss matfløte, eller melk
- 3 ss HaPå
- kokos, ristet, eller kakestrø - til pynt
Skjær av topp og bunn på ananasen. Del den i åtte jevne
«båter», og skjær vekk den grove stilken.
«båter», og skjær vekk den grove stilken.
Kok opp matfløten i en liten kasserolle. Trekk kasserollen til side og visp inn HaPå.
Grill ananas på begge sider over høy varme. Servers med HaPå-saus, et fargerikt dryss og gjerne en kule kokos-sorbet/is eller vaniljeis.

Bon appetit!
Skjær av topp og bunn på ananasen. Del den i åtte jevne
«båter», og skjær vekk den grove stilken.
«båter», og skjær vekk den grove stilken.
Kok opp matfløten i en liten kasserolle. Trekk kasserollen til side og visp inn HaPå.
Grill ananas på begge sider over høy varme. Servers med HaPå-saus, et fargerikt dryss og gjerne en kule kokos-sorbet/is eller vaniljeis.