Til hovedinnhold

Grillet ananas med tykk karamellsaus

25 min
4 varer
64
Grillet ananas med tykk karamellsaus

Hvis du er glad i ananas er dette den perfekte desserten for deg: Grillet ananas med varm og digg karamellsaus. Supert på avslappede sommerdager.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 stk ananas
  • 2 ss matfløte, eller melk
  • 3 ss HaPå
  • kokos, ristet, eller kakestrø - til pynt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk ananas
  • 2 ss matfløte, eller melk
  • 3 ss HaPå
  • kokos, ristet, eller kakestrø - til pynt
Skjær av topp og bunn på ananasen.  Del den i åtte jevne

«båter», og skjær vekk den grove stilken.
Kok opp matfløten i en liten kasserolle. Trekk kasserollen til side og visp inn HaPå.
Grill ananas på begge sider over høy varme.  Servers med HaPå-saus, et fargerikt dryss og gjerne en kule kokos-sorbet/is eller vaniljeis.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær av topp og bunn på ananasen.  Del den i åtte jevne

«båter», og skjær vekk den grove stilken.
Kok opp matfløten i en liten kasserolle. Trekk kasserollen til side og visp inn HaPå.
Grill ananas på begge sider over høy varme.  Servers med HaPå-saus, et fargerikt dryss og gjerne en kule kokos-sorbet/is eller vaniljeis.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?