Til hovedinnhold

Marshmallows og ananas på spyd og jordbærsuppe

1 h

Lag hjemmelagde marshmallows og tre på dem på grillspyd med ananasbiter à la konditor Pascal Dupuys. Legg dem på grillen server med en søt jordbærsuppe.

Lagret av 48 brukere
Marshmallows og ananas på spyd og jordbærsuppe

Lag hjemmelagde marshmallows og tre på dem på grillspyd med ananasbiter à la konditor Pascal Dupuys. Legg dem på grillen server med en søt jordbærsuppe.

Lagret av 48 brukere

Ingredienser

10
porsjoner
  • 1 stk ananas
  • 500 g sukker
  • 200 g vann
  • 180 g bringebær, siles uten stein
  • 10 g gelatin, plater
  • 3 stk eggehvite
  • 200 g melis
  • 60 g potetmel

Jordbærsuppe

  • 1 l vann
  • 100 g sukker
  • 1 stk vaniljestang
  • 300 g jordbær
  • 0.5 stk sitron, saften

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk ananas
  • 500 g sukker
  • 200 g vann
  • 180 g bringebær, siles uten stein
  • 10 g gelatin, plater
  • 3 stk eggehvite
  • 200 g melis
  • 60 g potetmel

Jordbærsuppe

  • 1 l vann
  • 100 g sukker
  • 1 stk vaniljestang
  • 300 g jordbær
  • 0.5 stk sitron, saften
Lag marshmallows: Kok opp vann og sukker (sukkerlake) til 125 grader og trekk av platen. Hell over bringebærsaft og rør inn gelatinen slik at den løser seg opp. Varm opp til 70 grader. Hell blandingen over eggehviten og pisk til massen begynner å stivne.
Når blandingen begynner å bli lunken kan det helles over i en form. Avkjøl til massen er helt stiv, kutt den deretter opp i firkanter og rull bitene i en blanding av melis og potetmel.
Kutt ananas i passende biter og tre marshmallows og ananas på grillspyd. Grill forsiktig til marshmallowsen får farge. Eksperimenter gjerne med ulike smaker og farger på marshmallowsen, for eksempel ved å bruke pasjonsfruktsaft i stedet for bringebærsaft.
Jordbærsuppe: Bland alle ingrediensene, kok opp, sil og avkjøl. Suppen serveres iskald.
woman cooking

Bon appetit!

Lag marshmallows: Kok opp vann og sukker (sukkerlake) til 125 grader og trekk av platen. Hell over bringebærsaft og rør inn gelatinen slik at den løser seg opp. Varm opp til 70 grader. Hell blandingen over eggehviten og pisk til massen begynner å stivne.
Når blandingen begynner å bli lunken kan det helles over i en form. Avkjøl til massen er helt stiv, kutt den deretter opp i firkanter og rull bitene i en blanding av melis og potetmel.
Kutt ananas i passende biter og tre marshmallows og ananas på grillspyd. Grill forsiktig til marshmallowsen får farge. Eksperimenter gjerne med ulike smaker og farger på marshmallowsen, for eksempel ved å bruke pasjonsfruktsaft i stedet for bringebærsaft.
Jordbærsuppe: Bland alle ingrediensene, kok opp, sil og avkjøl. Suppen serveres iskald.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?