Dette er en kjempegod fruktsalat med smak av sitronmelisse, pasjonsfrukt og mango. Den passer perfekt som dessert, eller som et friskt mellommåltid nå som sommeren nærmer seg.
Del pasjonsfruktene i to og skrap ut fruktkjøttet. Ha pasjonsfrukt, appelsinsaft og sukker i en kasserolle. Kok opp, la sausen småkoke til sukkeret er oppløst. Kjør sausen raskt i en blender eller med en stavmikser for å knuse fruktsekkene rundt pasjonsfruktsteinene.
Rens og skjær all frukten i små biter og appelsinene i hinnefrie «fileter». Bland alt en bolle og hell over den varme sausen.
La blandingen stå et par timer i kjøleskapet før servering. Bland inn granateplekjerner og sitronmelisse rett før servering. Pynt med bringebær.
Bon appetit!
Del pasjonsfruktene i to og skrap ut fruktkjøttet. Ha pasjonsfrukt, appelsinsaft og sukker i en kasserolle. Kok opp, la sausen småkoke til sukkeret er oppløst. Kjør sausen raskt i en blender eller med en stavmikser for å knuse fruktsekkene rundt pasjonsfruktsteinene.
Rens og skjær all frukten i små biter og appelsinene i hinnefrie «fileter». Bland alt en bolle og hell over den varme sausen.
La blandingen stå et par timer i kjøleskapet før servering. Bland inn granateplekjerner og sitronmelisse rett før servering. Pynt med bringebær.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto