Multedessert med havre og krem

45 min
Lagret av 211 brukere
Multedessert  med havre og krem
Lagret av 211 brukere

Ingredienser

4
porsjoner

Havreflarn

  • 100 g smør
  • 80 g sukker
  • 100 g havregryn
  • 1 ss hvetemel
  • 3 ss kremfløte

Fyll og pynt

  • 3 dl kremfløte
  • 2 ss sukker
  • 2 dl multer
  • 6 stykker havreflarn, knuste

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale

Havreflarn

  • 100 g smør
  • 80 g sukker
  • 100 g havregryn
  • 1 ss hvetemel
  • 3 ss kremfløte

Fyll og pynt

  • 3 dl kremfløte
  • 2 ss sukker
  • 2 dl multer
  • 6 stykker havreflarn, knuste
Lag først havreflarn. Forvarm ovnen til 220 grader, og bland alle ingrediensene i en kjele. Varm opp under omrøring til grynene sveller og massen blir fast.
Sett små topper på en bakeplate med god avstand. Stek i ovnen til de er gylne.
Pisk kremfløte tilsatt sukker til en myk krem.
Legg et lag knuste havreflarn i bunnen av glasset.
Så et par skjeer med multer.
Dekk multene med et tynt lag krem.
Det hele gjentas til dessertglasset er fylt. Pynt med hel havreflarn.
woman cooking

Bon appetit!

Lag først havreflarn. Forvarm ovnen til 220 grader, og bland alle ingrediensene i en kjele. Varm opp under omrøring til grynene sveller og massen blir fast.
Sett små topper på en bakeplate med god avstand. Stek i ovnen til de er gylne.
Pisk kremfløte tilsatt sukker til en myk krem.
Legg et lag knuste havreflarn i bunnen av glasset.
Så et par skjeer med multer.
Dekk multene med et tynt lag krem.
Det hele gjentas til dessertglasset er fylt. Pynt med hel havreflarn.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?