rask

Fersken med vanilje og bringebær

30 min
55 har lagret denne
Fersken med vanilje og bringebær
55 har lagret denne
4
porsjoner
  • 4 stk fersken
  • 1 stk vaniljestang
  • 2 ss smør
  • 4 ss sukker
  • vann, en skvett vann eller søtvin
  • bringebær
  • lettrømme, kan også bruke en iskrem
Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk fersken
  • 1 stk vaniljestang
  • 2 ss smør
  • 4 ss sukker
  • vann, en skvett vann eller søtvin
  • bringebær
  • lettrømme, kan også bruke en iskrem
Del ferskenene i to og fjern steinene. Legg dem over på et dobbelt lag aluminiumsfolie.
Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Dryss sukkeret over ferskenene, fordel smøret i små klatter, legg i vanilje (stang og frø) og en håndfull bringebær.
Tilsett til slutt en skvett søtvin eller vann. Pakk folien tett sammen og bak ferskenene over medium varme i ca 15 minutter.
Dra gjerne skinnent av ferskenen før servering (bruk en pinsett eller lignende) og server med en litt gresk yoghurt, en rømmeklatt eller is.
woman cooking

Bon appetit!

Del ferskenene i to og fjern steinene. Legg dem over på et dobbelt lag aluminiumsfolie.
Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Dryss sukkeret over ferskenene, fordel smøret i små klatter, legg i vanilje (stang og frø) og en håndfull bringebær.
Tilsett til slutt en skvett søtvin eller vann. Pakk folien tett sammen og bak ferskenene over medium varme i ca 15 minutter.
Dra gjerne skinnent av ferskenen før servering (bruk en pinsett eller lignende) og server med en litt gresk yoghurt, en rømmeklatt eller is.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?