Del ferskenene i to og fjern steinene. Legg dem over på et dobbelt lag aluminiumsfolie.
Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Dryss sukkeret over ferskenene, fordel smøret i små klatter, legg i vanilje (stang og frø) og en håndfull bringebær.
Tilsett til slutt en skvett søtvin eller vann. Pakk folien tett sammen og bak ferskenene over medium varme i ca 15 minutter.
Dra gjerne skinnent av ferskenen før servering (bruk en pinsett eller lignende) og server med en litt gresk yoghurt, en rømmeklatt eller is.
Bon appetit!
Del ferskenene i to og fjern steinene. Legg dem over på et dobbelt lag aluminiumsfolie.
Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Dryss sukkeret over ferskenene, fordel smøret i små klatter, legg i vanilje (stang og frø) og en håndfull bringebær.
Tilsett til slutt en skvett søtvin eller vann. Pakk folien tett sammen og bak ferskenene over medium varme i ca 15 minutter.
Dra gjerne skinnent av ferskenen før servering (bruk en pinsett eller lignende) og server med en litt gresk yoghurt, en rømmeklatt eller is.