rask
vegetar

Rabarbragrøt

25 min
Lagret av 58 brukere
Rabarbragrøt i lysegrønn bolle med riller
Foto: Silje Sandberg
Lagret av 58 brukere

Ingredienser

6
porsjoner
  • 600 g rabarbra
  • 7.5 dl vann
  • 1 ts kanel
  • 250 g sukker
  • 4 ss potetmel
  • 4 ss vann, kaldt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 600 g rabarbra
  • 7.5 dl vann
  • 1 ts kanel
  • 250 g sukker
  • 4 ss potetmel
  • 4 ss vann, kaldt
Rens og kutt opp stilkene med rabarbra.
Ha rabarbra, sukker, vann og kanel i en kjele. La kjelen putre på middels lav varme til den er mør - det tar cirka 10 minutter. Visp med en ballongvisp slik at rabarbrabitene blir til tråder.
Finn frem en kopp og rør ut potetmelet sammen med noen spiseskjeer kaldt vann og hell det oppi kjelen under omrøring. Suppen tykner raskt og blir til rabarbragrøt.
Ta kjelen av platen og la den avkjøles.
Server rabarbragrøt med fløte, melk eller vaniljeis.
woman cooking

Bon appetit!

Rens og kutt opp stilkene med rabarbra.
Ha rabarbra, sukker, vann og kanel i en kjele. La kjelen putre på middels lav varme til den er mør - det tar cirka 10 minutter. Visp med en ballongvisp slik at rabarbrabitene blir til tråder.
Finn frem en kopp og rør ut potetmelet sammen med noen spiseskjeer kaldt vann og hell det oppi kjelen under omrøring. Suppen tykner raskt og blir til rabarbragrøt.
Ta kjelen av platen og la den avkjøles.
Server rabarbragrøt med fløte, melk eller vaniljeis.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?