Rabarbragrøt
Rabarbragrøt er en klassiker mange har vokst opp med. En nydelig dessert når det er rabarbrasesong. Gå på rabarbraslang eller kjøp rabarbra, og en halvtime senere har du deilig, frisk og nostalgisk rabarbragrøt. Server rabarbragrøten gjerne med fløte, melk eller vaniljeis.
Tips: Om du ønsker litt mer smak i rabarbragrøten kan du tilsette 2 stjerneanis og 0.5 teskje kardemomme i tillegg.
Rabarbragrøt er en klassiker mange har vokst opp med. En nydelig dessert når det er rabarbrasesong. Gå på rabarbraslang eller kjøp rabarbra, og en halvtime senere har du deilig, frisk og nostalgisk rabarbragrøt. Server rabarbragrøten gjerne med fløte, melk eller vaniljeis.
Tips: Om du ønsker litt mer smak i rabarbragrøten kan du tilsette 2 stjerneanis og 0.5 teskje kardemomme i tillegg.
Ingredienser
- 600 g rabarbra
- 7.5 dl vann
- 1 ts kanel
- 250 g sukker
- 4 ss potetmel
- 4 ss vann, kaldt
Slik gjør du:
- 600 g rabarbra
- 7.5 dl vann
- 1 ts kanel
- 250 g sukker
- 4 ss potetmel
- 4 ss vann, kaldt
