Reinskav-burger med skogsopp, bacon og blåmuggost
Men reinskav-burger med skogsopp, bacon og blåmuggost får den mer klassiske viltburgeren en utfordrer! Dette er burger full av gode smaker!
Blåmuggosten kan droppes eller erstattes med annet ost som for eksempel brie. Bland gjerne litt finhakket sjalottløk og gressløk eller persille sammen med soppen. Skrell et hvitløksfedd, stikk feddet på en gaffel og rør i soppen med gaffelen for å tilføre en mild smak av hvitløk.
Men reinskav-burger med skogsopp, bacon og blåmuggost får den mer klassiske viltburgeren en utfordrer! Dette er burger full av gode smaker!
Blåmuggosten kan droppes eller erstattes med annet ost som for eksempel brie. Bland gjerne litt finhakket sjalottløk og gressløk eller persille sammen med soppen. Skrell et hvitløksfedd, stikk feddet på en gaffel og rør i soppen med gaffelen for å tilføre en mild smak av hvitløk.
Ingredienser
- 800 g reinskav
- 300 g skogsopp, renset
- 8 skive(r) bacon
- 1 dl BBQ-saus
- 4 skive(r) blåmuggost
- 4 stykker hamburgerbrød
- rørte tyttebær
- salt og kvernet pepper
- olje, og smør til steking
Rosenkålslaw
- 350 g rosenkål
- 1 stk gulrot, mellomstor
- 1 stk rødløk, liten
- 1 dl majones
- 0.5 dl lettrømme, eller yoghurt naturell
- 2 ts dijonsennep
- sitron
- 1 klype sukker, stor
- 3 ss persille, hakket
Slik gjør du:
- 800 g reinskav
- 300 g skogsopp, renset
- 8 skive(r) bacon
- 1 dl BBQ-saus
- 4 skive(r) blåmuggost
- 4 stykker hamburgerbrød
- rørte tyttebær
- salt og kvernet pepper
- olje, og smør til steking
Rosenkålslaw
- 350 g rosenkål
- 1 stk gulrot, mellomstor
- 1 stk rødløk, liten
- 1 dl majones
- 0.5 dl lettrømme, eller yoghurt naturell
- 2 ts dijonsennep
- sitron
- 1 klype sukker, stor
- 3 ss persille, hakket
Burger og tilbehør
Rosenkålslaw
