Burger med ost og bacon
30 min
11 varer
488
Burger med ost og bacon må kunne sies å være den klassiske hamburgeren!
Har du muligheten, bør du kverne kjøttet selv. Bruk helst høyrygg, men det fungerer godt med entrecôte også. Det viktigste er at det er god fettmarmorering i kjøttet, da dette gir ekstra saftige burgere.
Server din klassiske burger med ost og bacon, salat, tomat, sylteagurk og løk.
Ingredienser
4
porsjoner
- 600 g oksekjøtt, kvernet, gjerne høyrygg
- salt og kvernet pepper
- 4 skive(r) cheddar, tykke skiver
- 8 skive(r) bacon, sprøstekt
- 4 ss aioli, eller din favorittdressing
- tomat, i skiver
- rødløk, i skiver
- sylteagurk
- salat, sprø
- BBQ-saus
- hamburgerbrød
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 600 g oksekjøtt, kvernet, gjerne høyrygg
- salt og kvernet pepper
- 4 skive(r) cheddar, tykke skiver
- 8 skive(r) bacon, sprøstekt
- 4 ss aioli, eller din favorittdressing
- tomat, i skiver
- rødløk, i skiver
- sylteagurk
- salat, sprø
- BBQ-saus
- hamburgerbrød
Lag fire jevne burgere av det kvernede kjøttet. Prøv å unngå å jobbe mye med kjøttet, bare klapp det sammen til burgerfasong.
Krydre burgerne med salt og pepper på begge sider.
Pensle burgeren med litt olje og grill dem over høy varme i 3-4 minutter på hver side. Legg på osten mot slutten av grillingen.
Varm brødene på grillen og bygg deilige burgere med aioli, salat, tomatskiver, løkskiver, sylteagurk, burger, bacon og BBQ-saus.

Bon appetit!
Lag fire jevne burgere av det kvernede kjøttet. Prøv å unngå å jobbe mye med kjøttet, bare klapp det sammen til burgerfasong.
Krydre burgerne med salt og pepper på begge sider.
Pensle burgeren med litt olje og grill dem over høy varme i 3-4 minutter på hver side. Legg på osten mot slutten av grillingen.
Varm brødene på grillen og bygg deilige burgere med aioli, salat, tomatskiver, løkskiver, sylteagurk, burger, bacon og BBQ-saus.