Burger med ost og bacon
Burger med ost og bacon må kunne sies å være den klassiske hamburgeren!
Har du muligheten, bør du kverne kjøttet selv. Bruk helst høyrygg, men det fungerer godt med entrecôte også. Det viktigste er at det er god fettmarmorering i kjøttet, da dette gir ekstra saftige burgere.
Server din klassiske burger med ost og bacon, salat, tomat, sylteagurk og løk.
Burger med ost og bacon må kunne sies å være den klassiske hamburgeren!
Har du muligheten, bør du kverne kjøttet selv. Bruk helst høyrygg, men det fungerer godt med entrecôte også. Det viktigste er at det er god fettmarmorering i kjøttet, da dette gir ekstra saftige burgere.
Server din klassiske burger med ost og bacon, salat, tomat, sylteagurk og løk.
- 600 g oksekjøtt, kvernet, gjerne høyrygg
- salt og kvernet pepper
- 4 skive(r) cheddar, tykke skiver
- 8 skive(r) bacon, sprøstekt
- 4 ss aioli, eller din favorittdressing
- tomat, i skiver
- rødløk, i skiver
- sylteagurk
- salat, sprø
- BBQ-saus
- hamburgerbrød
- 600 g oksekjøtt, kvernet, gjerne høyrygg
- salt og kvernet pepper
- 4 skive(r) cheddar, tykke skiver
- 8 skive(r) bacon, sprøstekt
- 4 ss aioli, eller din favorittdressing
- tomat, i skiver
- rødløk, i skiver
- sylteagurk
- salat, sprø
- BBQ-saus
- hamburgerbrød
