rask

Burger med ost og bacon

30 min

Burger med ost og bacon må kunne sies å være den klassiske hamburgeren!

Har du muligheten, bør du kverne kjøttet selv. Bruk helst høyrygg, men det fungerer godt med entrecôte også. Det viktigste er at det er god fettmarmorering i kjøttet, da dette gir ekstra saftige burgere.

Server din klassiske burger med ost og bacon, salat, tomat, sylteagurk og løk.

533 har lagret denne
Burger med ost og bacon

Burger med ost og bacon må kunne sies å være den klassiske hamburgeren!

Har du muligheten, bør du kverne kjøttet selv. Bruk helst høyrygg, men det fungerer godt med entrecôte også. Det viktigste er at det er god fettmarmorering i kjøttet, da dette gir ekstra saftige burgere.

Server din klassiske burger med ost og bacon, salat, tomat, sylteagurk og løk.

533 har lagret denne
4
porsjoner
  • 600 g oksekjøtt, kvernet, gjerne høyrygg
  • salt og kvernet pepper
  • 4 skive(r) cheddar, tykke skiver
  • 8 skive(r) bacon, sprøstekt
  • 4 ss aioli, eller din favorittdressing
  • tomat, i skiver
  • rødløk, i skiver
  • sylteagurk
  • salat, sprø
  • BBQ-saus
  • hamburgerbrød
Unngå at skjermen går i dvale
  • 600 g oksekjøtt, kvernet, gjerne høyrygg
  • salt og kvernet pepper
  • 4 skive(r) cheddar, tykke skiver
  • 8 skive(r) bacon, sprøstekt
  • 4 ss aioli, eller din favorittdressing
  • tomat, i skiver
  • rødløk, i skiver
  • sylteagurk
  • salat, sprø
  • BBQ-saus
  • hamburgerbrød
Lag fire jevne burgere av det kvernede kjøttet. Prøv å unngå å jobbe mye med kjøttet, bare klapp det sammen til burgerfasong.
Krydre burgerne med salt og pepper på begge sider.
Pensle burgeren med litt olje og grill dem over høy varme i 3-4 minutter på hver side. Legg på osten mot slutten av grillingen.
Varm brødene på grillen og bygg deilige burgere med aioli, salat, tomatskiver, løkskiver, sylteagurk, burger, bacon og BBQ-saus.
woman cooking

Bon appetit!

Lag fire jevne burgere av det kvernede kjøttet. Prøv å unngå å jobbe mye med kjøttet, bare klapp det sammen til burgerfasong.
Krydre burgerne med salt og pepper på begge sider.
Pensle burgeren med litt olje og grill dem over høy varme i 3-4 minutter på hver side. Legg på osten mot slutten av grillingen.
Varm brødene på grillen og bygg deilige burgere med aioli, salat, tomatskiver, løkskiver, sylteagurk, burger, bacon og BBQ-saus.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?