Med kyllingburger i pita med coleslaw og jordbærsalsa får burgermiddagen en ny vri! Middagen blir løftet av en enkel hjemmelaget coleslaw og en frisk jordbærsalsa. Perfekt på fine sommerdager ved grillen, men like god når snøen laver.
Med kyllingburger i pita med coleslaw og jordbærsalsa får burgermiddagen en ny vri! Middagen blir løftet av en enkel hjemmelaget coleslaw og en frisk jordbærsalsa. Perfekt på fine sommerdager ved grillen, men like god når snøen laver.
Bland alle burgeringrediensene raskt sammen til en smidig blanding. Dekk til og la blandingen stå en halvtimes tid i kjøleskapet.
Del i fire like store deler, ha litt olje på hendene og form fire tykke fine burgere.
Stek burgerne i en varm stekepanne eller grill burgerne i en grillpanne. Det tar cirka 3-4 minutter på hver side før burgerne er gjennomstekte.
Finsnitt kålen og skjær gulroten i tynne strimler. Bland kål og gulrot med to gode klyper salt. Kna det godt sammen og la det marinere i 10-15 minutter.
Rør sammen majones, yoghurt, sukker og chilisaus. Bland grønnsakene sammen med chilimajonesen og smak til med mer salt hvis nødvendig.
Skjær jordbærene i biter. Finhakk eller finsnitt rødløk og chili. Bland sammen jordbær, rødløk, chili og olivenolje.
Smak salsaen til med limesaft, salt og kvernet pepper. Rør til slutt inn hakket koriander.
Fyll varme pitabrød med kyllingburger, coleslaw og jordbærsalsa. Topp med litt hoisinsaus og frisk koriander.
Bon appetit!
Bland alle burgeringrediensene raskt sammen til en smidig blanding. Dekk til og la blandingen stå en halvtimes tid i kjøleskapet.
Del i fire like store deler, ha litt olje på hendene og form fire tykke fine burgere.
Stek burgerne i en varm stekepanne eller grill burgerne i en grillpanne. Det tar cirka 3-4 minutter på hver side før burgerne er gjennomstekte.
Finsnitt kålen og skjær gulroten i tynne strimler. Bland kål og gulrot med to gode klyper salt. Kna det godt sammen og la det marinere i 10-15 minutter.
Rør sammen majones, yoghurt, sukker og chilisaus. Bland grønnsakene sammen med chilimajonesen og smak til med mer salt hvis nødvendig.
Skjær jordbærene i biter. Finhakk eller finsnitt rødløk og chili. Bland sammen jordbær, rødløk, chili og olivenolje.
Smak salsaen til med limesaft, salt og kvernet pepper. Rør til slutt inn hakket koriander.
Fyll varme pitabrød med kyllingburger, coleslaw og jordbærsalsa. Topp med litt hoisinsaus og frisk koriander.