Pulled chicken-burger
Lag pulled chicken-burger!
Denne burgeren med revet kylling er tilberedt med hjemmelaget krydderblanding og marinade. Kjempegod middag når du er ute etter en burger litt utenom det vanlige!
Det er masse god smak i kraften til kyllinglårene. Den kan siles og kokes ned til den tykner for så å blande litt av den sammen med det revne kyllingkjøttet i istedenfor BBQ-saus.
Lag pulled chicken-burger!
Denne burgeren med revet kylling er tilberedt med hjemmelaget krydderblanding og marinade. Kjempegod middag når du er ute etter en burger litt utenom det vanlige!
Det er masse god smak i kraften til kyllinglårene. Den kan siles og kokes ned til den tykner for så å blande litt av den sammen med det revne kyllingkjøttet i istedenfor BBQ-saus.
Ingredienser
Pulled chicken-burger
- 10 stykker kyllinglår, med skinn
- 4 dl eplemost, evt. øl eller vann
- 4 dl BBQ-saus
- 1 stk hvitløk
Kryddermiks
- 2 ss paprikapulver, røkt
- 1 ss salt
- 1 ss sukker
- 1 ss brunt sukker
- 1 ss spisskummen, malt
- 1 ss hvitløkspulver
- 0.5 ss chilipulver
- 0.5 ss sort pepper, malt
- 0.5 ss fennikelfrø, malt
Til servering
- BBQ-saus, din favoritt
- brioche, evt. hamburgerbrød eller rundstykke
Slik gjør du:
Pulled chicken-burger
- 10 stykker kyllinglår, med skinn
- 4 dl eplemost, evt. øl eller vann
- 4 dl BBQ-saus
- 1 stk hvitløk
Kryddermiks
- 2 ss paprikapulver, røkt
- 1 ss salt
- 1 ss sukker
- 1 ss brunt sukker
- 1 ss spisskummen, malt
- 1 ss hvitløkspulver
- 0.5 ss chilipulver
- 0.5 ss sort pepper, malt
- 0.5 ss fennikelfrø, malt
Til servering
- BBQ-saus, din favoritt
- brioche, evt. hamburgerbrød eller rundstykke
