Til hovedinnhold

Hjemmelaget lakseburger

45 min

Hjemmelaget lakseburger er perfekt når det frister like mye med en god burger som en herlig fiskemiddag? Prøv denne enkle lakseburgeren.

Lagret av 1131 brukere
Hjemmelaget lakseburger

Hjemmelaget lakseburger er perfekt når det frister like mye med en god burger som en herlig fiskemiddag? Prøv denne enkle lakseburgeren.

Lagret av 1131 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 600 g laksefilet, eller ørret
  • 2 stykker vårløk, finsnittet
  • 4 ss gressløk, finhakket
  • 0.5 stk rød chili, renset for frø og finhakket
  • salt
  • pepper
  • 2 dl crème fraîche, evt. rømme eller yoghurt naturell
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 4 stykker hamburgerbrød
  • olje

Tilbehør

  • salat
  • agurk
  • sylteagurk
  • tomat
  • rødløk

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 600 g laksefilet, eller ørret
  • 2 stykker vårløk, finsnittet
  • 4 ss gressløk, finhakket
  • 0.5 stk rød chili, renset for frø og finhakket
  • salt
  • pepper
  • 2 dl crème fraîche, evt. rømme eller yoghurt naturell
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 4 stykker hamburgerbrød
  • olje

Tilbehør

  • salat
  • agurk
  • sylteagurk
  • tomat
  • rødløk
Finhakk laksen. Ha fisken i en bolle og tilsett vårløk, chili og 2 ss finhakket gressløk. Krydre med salt og pepper og bland alt godt sammen. Rør til farsen henger godt sammen.
Form fire flate burgere og stek burgerne i en stekepanne over høy varme i omtrent to minutter på hver side.
Rør sammen creme fraiche, hvitløk og resten av den finhakkede gressløken til dressing. Smak dressingen til med salt, pepper og litt sukker.
Server burgerne i burgerbrød og fyll på med ønsket tilbehør. Topp med dressing.
woman cooking

Bon appetit!

Finhakk laksen. Ha fisken i en bolle og tilsett vårløk, chili og 2 ss finhakket gressløk. Krydre med salt og pepper og bland alt godt sammen. Rør til farsen henger godt sammen.
Form fire flate burgere og stek burgerne i en stekepanne over høy varme i omtrent to minutter på hver side.
Rør sammen creme fraiche, hvitløk og resten av den finhakkede gressløken til dressing. Smak dressingen til med salt, pepper og litt sukker.
Server burgerne i burgerbrød og fyll på med ønsket tilbehør. Topp med dressing.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?