2 dl crème fraîche, evt. rømme eller yoghurt naturell
1 fedd hvitløk, finhakket
4 stykker hamburgerbrød
olje
Tilbehør
salat
agurk
sylteagurk
tomat
rødløk
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
600 g laksefilet, eller ørret
2 stykker vårløk, finsnittet
4 ss gressløk, finhakket
0.5 stk rød chili, renset for frø og finhakket
salt
pepper
2 dl crème fraîche, evt. rømme eller yoghurt naturell
1 fedd hvitløk, finhakket
4 stykker hamburgerbrød
olje
Tilbehør
salat
agurk
sylteagurk
tomat
rødløk
Finhakk laksen. Ha fisken i en bolle og tilsett vårløk, chili og 2 ss finhakket gressløk. Krydre med salt og pepper og bland alt godt sammen. Rør til farsen henger godt sammen.
Form fire flate burgere og stek burgerne i en stekepanne over høy varme i omtrent to minutter på hver side.
Rør sammen creme fraiche, hvitløk og resten av den finhakkede gressløken til dressing. Smak dressingen til med salt, pepper og litt sukker.
Server burgerne i burgerbrød og fyll på med ønsket tilbehør. Topp med dressing.
Bon appetit!
Finhakk laksen. Ha fisken i en bolle og tilsett vårløk, chili og 2 ss finhakket gressløk. Krydre med salt og pepper og bland alt godt sammen. Rør til farsen henger godt sammen.
Form fire flate burgere og stek burgerne i en stekepanne over høy varme i omtrent to minutter på hver side.
Rør sammen creme fraiche, hvitløk og resten av den finhakkede gressløken til dressing. Smak dressingen til med salt, pepper og litt sukker.
Server burgerne i burgerbrød og fyll på med ønsket tilbehør. Topp med dressing.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto