Enkel «kanelbolle» langpannekake
Dette er kaken du tyr til når du tenkte å bake kanelboller, men tiden ikke stod helt i forhold til planen (akkurat det kan jo skje rett som det er). Den enkle og saftige kaken som smaker som en kanelbolle med melisglasur...
Tips!
Oppskriften kan dobles og stekes i en større langpanne.
Erstatt litt av vannet i melisglasuren med sitronsaft for en friskere glasur.
Dette er kaken du tyr til når du tenkte å bake kanelboller, men tiden ikke stod helt i forhold til planen (akkurat det kan jo skje rett som det er). Den enkle og saftige kaken som smaker som en kanelbolle med melisglasur...
Tips!
Oppskriften kan dobles og stekes i en større langpanne.
Erstatt litt av vannet i melisglasuren med sitronsaft for en friskere glasur.
Ingredienser
Kakedeig
- 250 g meierismør
- 300 g sukker
- 3 stk egg, store
- 350 g hvetemel
- 1.5 ts bakepulver
- 2 ts vaniljesukker, ekte
- 3.5 dl melk
Kanelfyll
- 120 g smør, smeltet
- 120 g brunt sukker
- 1.5 ss kanel
Glasur
- 200 g melis
- vann, tilsettes så du får en passe tykk glasur
Slik gjør du:
Kakedeig
- 250 g meierismør
- 300 g sukker
- 3 stk egg, store
- 350 g hvetemel
- 1.5 ts bakepulver
- 2 ts vaniljesukker, ekte
- 3.5 dl melk
Kanelfyll
- 120 g smør, smeltet
- 120 g brunt sukker
- 1.5 ss kanel
Glasur
- 200 g melis
- vann, tilsettes så du får en passe tykk glasur
