Bollefoccacia i langpanne
Bollefoccacia i langpanne er perfekt hvis du ikke har tid til planlegging og deigknyting.
Lag en løs bolledeig, klem den utover i en liten langpanne, lag dype groper i deigen omtrent som en focaccia og topp med en herlig blanding av sukker, smør, kanel og pekannøtter.
Under stekingen vil de dype gropene fylles med nøtteblandingen, samtidig som overflaten på din bollefoccacia i langpanne blir karamellisert og klissete.
Bollefoccacia i langpanne er perfekt hvis du ikke har tid til planlegging og deigknyting.
Lag en løs bolledeig, klem den utover i en liten langpanne, lag dype groper i deigen omtrent som en focaccia og topp med en herlig blanding av sukker, smør, kanel og pekannøtter.
Under stekingen vil de dype gropene fylles med nøtteblandingen, samtidig som overflaten på din bollefoccacia i langpanne blir karamellisert og klissete.
- 2.5 dl melk
- 50 g gjær
- 500 g hvetemel
- 50 g sukker
- 1 klype salt
- 1 ts kardemomme
- 1 ts vaniljesukker
- 2 stykker egg, store
- 80 g smør, romtemperert
topping
- 175 g smør
- 175 g brunt sukker
- 1.5 ss kanel
- 3 ss sirup
- 5 dl pekannøtter, hakkede
- 2.5 dl melk
- 50 g gjær
- 500 g hvetemel
- 50 g sukker
- 1 klype salt
- 1 ts kardemomme
- 1 ts vaniljesukker
- 2 stykker egg, store
- 80 g smør, romtemperert
topping
- 175 g smør
- 175 g brunt sukker
- 1.5 ss kanel
- 3 ss sirup
- 5 dl pekannøtter, hakkede
