Sjokoladeboller: Boller med kvikk lunsj-sjokolade
Myke boller med sjokoladebiter er deilig!
Jeg har brukt min favorittoppskrift på gjærdeig, som jeg kaller Verdens beste boller. Som variasjon, har jeg tilsatt hakket melkesjokolade med kvikk lunsj-biter. Annen kjekssjokolade eller melkesjokolade kan også brukes.
Oppskriften gir cirka 20 deilige boller. Server dem gjerne nystekte med et glass kald melk.
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Myke boller med sjokoladebiter er deilig!
Jeg har brukt min favorittoppskrift på gjærdeig, som jeg kaller Verdens beste boller. Som variasjon, har jeg tilsatt hakket melkesjokolade med kvikk lunsj-biter. Annen kjekssjokolade eller melkesjokolade kan også brukes.
Oppskriften gir cirka 20 deilige boller. Server dem gjerne nystekte med et glass kald melk.
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Ingredienser
- 5 dl melk
- 150 g smør
- 125 g melis
- 50 g gjær
- 750 g hvetemel
- 300 g melkesjokolade, med Kvikk Lunsj-biter
Pensling
- 1 stk egg
- 1 ss melk
Slik gjør du:
- 5 dl melk
- 150 g smør
- 125 g melis
- 50 g gjær
- 750 g hvetemel
- 300 g melkesjokolade, med Kvikk Lunsj-biter
Pensling
- 1 stk egg
- 1 ss melk
