Cinnamon sugar twists - kanelruller
Cinnamon sugar twists er en from for kanelboller - med ekstra kult design, skriver Kristine Ilstad på bloggen sin Det søte liv.
Gjærbakstoppskriften er hennes aller beste bolleoppskrift - som skiller seg litt fra andre bolleoppskrifter ved at du koker opp melk sammen med smør og melis. De blir helt unike, myke og saftige!
NB: Merk at disse bollene skal stekes på nokså høy steketemperatur på 230°C. Det er nokså varmt, så følg med så bollene ikke blir for brune utenpå.
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Cinnamon sugar twists er en from for kanelboller - med ekstra kult design, skriver Kristine Ilstad på bloggen sin Det søte liv.
Gjærbakstoppskriften er hennes aller beste bolleoppskrift - som skiller seg litt fra andre bolleoppskrifter ved at du koker opp melk sammen med smør og melis. De blir helt unike, myke og saftige!
NB: Merk at disse bollene skal stekes på nokså høy steketemperatur på 230°C. Det er nokså varmt, så følg med så bollene ikke blir for brune utenpå.
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Ingredienser
- 1 l melk
- 300 g smør
- 250 g melis
- 100 g gjær
- 0.5 ts kardemomme
- 1.5 kg hvetemel
Fyll
- 100 g smør
- 2 dl sukker
- 3 ss kanel
Pynt
- melis
Slik gjør du:
- 1 l melk
- 300 g smør
- 250 g melis
- 100 g gjær
- 0.5 ts kardemomme
- 1.5 kg hvetemel
Fyll
- 100 g smør
- 2 dl sukker
- 3 ss kanel
Pynt
- melis
